Personlig coaching

Jeg har igennem mange år, hjulpet personer med alt lige fra stress, angst og fysisk og psykisk ubehag. Se på denne side, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg giver dig selvhjælpsværktøjer og indsigter, der ruster dig til at håndtere det pres og den stress, der er i dit liv og omkring dig.

Har du fysisk eller psykisk ubehag, er min erfaring og overbevisning, at du får bedst effekt ved at arbejde med både, krop, sind og sjæl.

Se kommende kurser og foredrag inden for personlig coaching her på siden og se, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Sind og psyke

Få ro og glæde tilbage i hverdagen.

Når du booker en session og terapi hos mig, hjælper jeg dig til at genfinde din indre visdom. Du vil derfor hurtigere opnå overskud og balance i en travl hverdag, med større selvværd og livskvalitet, så du kan få det liv du drømmer om og blive din egen livsmentor. Jeg kan hjælpe dig der ønsker:

Book tid til sind og psyke terapi session her

Book tid til krop og sjæl terapi session her

Krop og sjæl

Få ro og glæde tilbage i hverdagen.

At afsætte tid til sig selv i en travl hverdag, er vigtigt. Massage og wellness er en effektiv måde at give slip på stress og fysisk ubehag og giver mere overskud i hverdagen.

Kommende kurser og foredrag

Følg med på siden. Kurser og foredrag kommer snart!

Få terapeutiske råd på bloggen

Stresset – hvad kan du gøre?

Stresset – hvad kan du gøre? Det er ikke mærkeligt, hvis du får stress tæt ind på livet, for verdenssundhedsorganisationen WHO har længe forudsagt, at

Læs mere »

Kontakt

Alle forespørgsler er velkomne

Søren Lolks Vej 5, 5700 Svendborg (Tåsinge)

+45 29 60 55 39

– En del af CleverSupport

© All rights reserved

Ring nu