Træt af at sukker styrer dig?

Hvordan ville det være for dig, hvis du sagtens kunne gå forbi slik, kager, chips eller andet, der normalt frister dig. Simpelthen uden, du behøver at slå knuder på dig selv for at lade det ligge?

Tænk hvis der fandtes en metode til at slippe din sukkertrang og overspisning, som ikke blot var en ny slankekur. Hvordan ville du så have det, og hvordan ville din krop have det?

Jeg ved, at der findes sådan en metode, og at den virker. Den har hjulpet mig med at give slip på 10 kg. men bedst af alt, har den sluppet mig fri af sukkertrang og overspisning. Men sådan har det ikke altid været….

Jeg har siden barn haft svært ved at modstå mad. Det har altid været umuligt for mig at levne eller kun nøjes med et enkelt stykke knas – eller kun at spise én portion.

Mæthed var for mig aldrig nogen hindring for lige at presse lidt mere ned.

Mine kammerater undrede sig altid over, at jeg kunne spise så meget, når jeg ikke var større. Men det var som om min mave var et stort tomt hul, der kunne fyldes op igen og igen.

Heldigvis har jeg ikke været meget overvægtig, men jeg har altid vejet ca. 5 kg. for meget. Lige indtil jeg fik min anden søn. Så blev de 5 kg. til 15 kg., som bare overhovedet ikke var til at komme af med. Heller ikke selvom jeg brugte de normale slankekure, som plejede at kunne holde vægten nede.

Men da jeg selv var uddannet terapeut, tænkte jeg, at der må være noget andet, der ligger bag, siden jeg altid har haft problemer med mad. Og da jeg vidste at nogle af de teknikker jeg brugte på mine patienter, også hjalp mod overspisning, så begyndte jeg at bruge dem på mig selv.

Så frem for at gå på en fysisk slankekur, tog jeg mig selv gennem min egen mentale slankekur og begyndte at arbejde ud fra alt det, der lå bag min overspisning.

 

Kendte sulten som barn

Jeg havde sultet som barn i Costa Rica, inden jeg blev adopteret. Derfor ville hele mit system blot sørge for, at jeg ikke kom ud i samme situation igen. Men det var blot en del af årsagerne til min sukkertrang og overspisning. Jeg vil ikke nævne dem alle men blot fortælle, at jeg begyndte at omprogrammere hele mit system med simple selvhjælpsteknikker, som alle kan bruge og alle kan lære.

Da det program jeg havde lavet for mig selv virkede meget effektivt, tænkte jeg, at det kunne andre også have glæde af. Jeg frigav 10 kg. på et halvt år, som jeg ellers uden held havde forsøgt at slippe i over 5 år.

Det lykkedes nu – endda uden følelsen af at gå på slankekur. Blot ved at arbejde med det mentale.

Det var en kæmpe lettelse, at jeg nu pludselig kunne passe mit tøj fra før graviditeten og samtidig føle, at jeg slet ikke var nødt til at sulte for at nå min idealvægt.

 

Lær at mærke, hvad du har brug for

I dag spiser jeg godt og sundt, men jeg spiser også indimellem usundt, men alt med måde og uden dårlig samvittighed og selvbebrejdelse, skyld eller skam.

Har du lyst til at slippe nogle kilo og lære, hvorfor du spiser for meget? Vil du gerne vide, hvad du selv kan gøre for at slippe fri af sukkertrang og overspisning.

Det er nemlig muligt at få styr på kosten og kunne slappe af i forhold til mad, uden at pine dig selv med adskillige slankekure. Du kan genskabe balancen mellem det du indtager, og det du forbrænder – uden at skulle tælle kalorier. Det kræver blot, at du kan mærke, hvad du har brug for?

Jeg har gjort det nemt for dig

Jeg har samlet hele det program, jeg lavede for mig selv i et online forløb. Jeg sælger normalt dette 7 ugers forløb, som du får direkte ind i din mailboks til 995 kr.

MEN…. fordi jeg rigtig gerne vil have min metode ud til endnu flere, så har jeg lavet et super tilbud til dig på kun 250 kr.. Der er kun et begrænset antal downloads, så jeg kan kun opfordre dig til at skynde dig, hvis du ønsker det til dette tilbud.

Det er næsten billigere end en fredag aften med slik og snacks, så de penge er hurtigt tjent hjem, når du slipper din trang.

Det bedste er, at du kan glæde dig til en rigtig behagelig følelse i kroppen, og du slipper for uforståelige humørsvingninger og andre bivirkninger af sukkertrangen.

Kontakt

Alle forespørgsler er velkomne

Søren Lolks Vej 5, 5700 Svendborg (Tåsinge)

+45 29 60 55 39

– En del af CleverSupport

© All rights reserved

Ring nu