Om Grace Hidalgo

Specialiseret inden for stressterapi

Min vision er, at alle mennesker lærer psykologisk førstehælp og selvhealing. Jeg vil give nøglen til den dør, der kan låse op for alle de blokeringer, der hæmmer dig i at være den, du ønsker at være på alle planer.

Allerede som 14-årig var jeg optaget af psykologi, krop og sind og Østens filosofi, men også dyr og børn. Jeg vidste allerde dengang, at jeg ville arbejde med dyr eller mennesker.

I dag arbejder jeg med det hele. Jeg har taget adskillige uddannelser inden for mine interessefelter, fordi jeg er nysgerrig på, hvordan ting hænger sammen og ikke kan lade være. Jeg brænder for at hjælpe både dyr og mennesker til en mere harmonisk hverdag.

Jeg kan give dig anerkendte og dokumenterede virksomme teknikker, der har hjulpet tusindvis af andre mennesker igennem stress, traumer, angst, fobier, smerter og fysiske, psykiske blokeringer og ubehag.

Jeg bruger også mine medfødte gaver såsom intuition, healing, empati og mit psykologiske klarsyn. Denne kombination mellem det videnskabelige og den alternative verden gør mine behandlinger meget effektfulde og unikke.

Jeg er samtidig en del af Cleversupport IVS, som jeg har sammen med min mand. Her hjælper vi tandlæger og klinikejere.

Grace Hidalgo

Vi bor i rolige omgivelser, hvor der er ro og tid til dig