Book sessioner til at komme videre her

Massage (Wellness)

Pris hele kroppen (Ryg, nakke, hoved, arme, ben fødder og hænder)
30 min. 500,- kr.
50 min. 750,- kr.
90. min. incl. aromatouch terapi (æteriske olier) 895,- kr.

Pris overkrop (Ryg, nakke, hoved, arme og hænder) 30 min. 350,- kr.
50 min. 450,- kr.
90. min. incl. aromatouch terapi (æteriske olier) 750 kr.

Bestil tid på tlf: 29605539 eller:

Wellness massage er en koreograferet helkrops massage, hvor der  bruges forskellige greb indenfor fysiurgisk massage. Denne form for massage giver afslapning til kroppens muskler på en behagelig måde, der samtidig afhjælper stress og uro i kroppen.

Der bruges olie i behandlingen, derfor bør du have tøj på derefter, som ikke bliver ødelagt af olie. Der er mulighed for at tage bad bagefter, hvis du ønsker det.

Påklædning under behandling, undertøj eller shorts. De steder der ikke bliver behandlet dækkes til af tæppe og håndklæde.

Helhedsmassage - kropsterapi

Pris: Første gang 1200 kr. ca. 2 timer. Efterfølgende gange 800 kr. for ca. 90 minutter.

Bestil tid på tlf: 29605539 eller:

I min helhedsmassage arbejder jeg på alle planer både med krop, sind og sjæl, og du får forløst årsagen til dine ubalancer, frem for kun at symptombehandle på spændinger og ømme muskler. Når vi har fundet årsagen/årsagerne til dine symptomer, kan du komme fri af de tanker, blokeringer, følelser og kropslige smerter, som ikke gavner dig.

Metoden er ikke som sådan massage, men mere en kropsscanning, hvor jeg mærker kroppen igennem for spændinger og blokeringer. Hvis det er nødvendigt, går jeg ned i det område, der har brug for opmærksomhed – enten via healing, tapping eller massage kombineret med spørgsmål, der forløser.

Når vi giver opmærksomhed til både krop, tanker og følelser på samme tid, frigiver kroppen automatisk de spændinger, der måtte være og giver slip på både mindet og det fysiske ubehag, der er knyttet til spændingerne.

Behandlingen foregår i T-shirt og shorts (eller anden afslappet påklædning), og du får et tæppe over dig. Selve massagen går fra blid til en fast massage, men er forskellig fra person til person og fra gang til gang.

Aroma Touch behandling

Få mere overskud i hverdagen.

Pris: En behandling ca. 40 min. kun 400,- kr

Bestil tid på tlf: 29605539 eller:

En AromaTouch behandling er en blid og beroligende massageform, som går ind og modvirker negative ladninger i krop og sind, så stresssymptomer og andet aftager.

I AromaTouch terapi bruges der 100% rene, æteriske olier fra  dōTERRA, som masseres ind i huden på ryg, nakke, ører og under fødderne. Det er en meget blid massage, der har en positiv effekt på stress, immunsystemet og inflammationer.

Efter en AromaTouch behandling vil du både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt føle dig opløftet og healet.

En behandling tager 30-40 minutter og vi taler normalt ikke under behandlingen.

Baggrund:

Olierne fra dōTERRA har en helt unik og healende effekt på både krop og sind. Den amerikanske Dr. David Hill har udviklet AromaTouch teknikken, og det kræver certificering at kalde sig AromaTouch behandler.

Stressterapi (psykoterapeutisk behandling)

Pris: En session 995 kr. ca. 90-120 minutter - 1995 kr. for 3 sessioner.

Bestil tid på tlf: 29605539 eller:

I vores celler gemmer vi alle de oplevelser, følelser og informationer, som vi har været udsat for i vores liv. Det er kroppens måde at passe på, at vi ikke udsættes for ubehag igen, men det er ikke altid, det er gavnligt, at vi gemmer på gamle minder og lader os styre af det ubevidste, når det ubehagelige for længst er overstået.

Med EFT kan man få løst op for de traumer og blokeringer fra fortiden. EFT står for Emotional Freedom Techniques. (også kendt som tapping og minder om TFT, Tanke Felt Terapi).

EFT er en simpel teknik, der på kort tid kan hjælpe kroppen og sindet til at give slip på de uhensigtsmæssige mønstre fra fortiden, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker her og nu. Behandlingen er velegnet til alt fra stress, depression, forbier, angst, traumer, mindreværd og endda også på psykosomatiske symptomer. Og meget mere.

Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker af med f.eks. tandlægeskræk, angst for hunde, stress mm. ved at bruge EFT. Ofte er jeg blevet overrasket over, hvor effektiv en metode det er.

Metoden er en kombination spørgsmål og tapping med fingeren på nogle bestemte akupunkturpunkter (bare uden nåle). Altså en form for samtaleterapi kombineret med en frigørelsesteknik, der bygger på traditionel filosofi fra Østen.

Behandling af fobier og skræk - højdeskræk, tandlægeskræk, sceneskræk mm.

Pris: 3 sessioner af 90-120 minutters varighed til 2.995,- kr.

Bestil tid på tlf: 29605539 eller:

EFT står for Emotional Freedom Techniques. (også kendt som tapping og minder om TFT).

I vores celler gemmer vi alle de oplevelser, følelser og informationer, som vi har været udsat for i vores liv. Det er kroppens måde at passe på at vi udsættes for ubehag igen, men det er ikke altid det er gavnligt, at vi gemmer på gamle minder og lader os styre af det ubevidst, når det ubehagelige for længst er overstået.

Med EFT kan man få løst op for de traumer og blokeringer fra fortiden. EFT er en simpel teknik, der på kort tid kan hjælpe kroppen og sindet til at give slip på de uhensigtsmæssige mønstre fra fortiden, der forhindrer een i at leve det liv man ønsker her og nu.

Jeg har især hjulpet rigtig mange mennesker af med tandlægeskræk, angst for hunde, stress mm.  EFT er velegnet til alt fra stress, depression, forbier, angst, traumer, mindreværd og endda også på psykosomatiske symptomer og meget mere. Hver gang jeg behandler folk, overraskes jeg over, hvor effektiv en metode det er til at afhjælpe både fysiske og psykiske problemstillinger.

Metoden er simpel og er en kombination mellem spørgsmål og tapping med fingeren på nogle bestemte akupunktur punkter (dog uden nåle), der giver adgang til vores følelser, kombineret med samtaleterapi/spørgsmål)

Behandlingsgaranti

Behandlingen består af 3 gange, hvor du kommer ca. 90-120 minutter pr. gang.

Jeg yder behandlingsgaranti, dvs. hvis du ikke har sluppet din skræk/trume efter de 3 gange, så er efterfølgende gange gratis

Ring nu