Tør du gå efter din største drøm?

Jeg kan huske, at jeg i 2014 på min livsmentor uddannelse lavede en tegning, hvor der i midten var en computer med en jordklode. Rundt om havde jeg tegnet mennesker fra hele verdenen, der holdt hinanden i hænderne.

Det skulle symbolisere at, via min viden og undervisning, når jeg ud til folk i hele verden og får venskaber ude omkring på kloden via mine onlineforløb. På den måde kan jeg arbejde hvor som helst og når som helst og samtidig nyde livet.

Jeg havde tegnet et hus i Costa Rica, hvor jeg besøgte min familie, og en masse hjerter, som skulle symbolisere, at jeg skabte mere kærlighed, glæde, balance og tolerance samt fred i mit liv og i verden.

Der var også tegnet en masse $$$$ tegn. De skulle symbolisere, at jeg havde økonomisk overflod og måske kun bruger 20 timer i ugen på det. Et ønske om at være uafhængig af nogen som helst økonomisk og være fri for banklån.

Lidt store ambitioner, ik´?

Men i dag er de fleste af visionerne så småt ved at udvikle sig således, at det ligger meget tæt på at være realiseret!

Nu mangler jeg blot at tage det sidste spring og folde mig helt ud og stå frem. Jeg skal ikke holde mig tilbage for andres fordømmelse, nedgøring, – eller nok i virkeligheden min egen fordømmelse, nedgøring og tvivl på, om det jeg kan – og om det jeg gør er godt nok.

 

Det har ikke knækket mig

Jeg ved, at jeg har en fantastisk livshistorie, oplevet ting der burde knække enhver, og jeg har oplevet ting og situationer, som mange andre vil kunne lære af og have glæde af.

Jeg er kommet fra at være født på den bare jord i Costa Ricas bjerge, UDEN elektricitet, rindende vand eller tøj – i noget der minder om et skur uden vægge. I dag er jeg en selvstændig kvinde, der ikke behøver at lade mig begrænse, men som kan gøre lige præcis det jeg ønsker, og som har alt det jeg kan drømme om.

Når jeg er nået så langt, føler jeg også at jeg skylder mig selv at udleve min drøm, og jeg kan mærke, at for hvert skridt jeg tager i den retning som jeg drømmer om, bliver jeg mere og mere fri, – det er en dejlig følelse, når man går fra drøm til virkelighed.

Jeg har gjort det med Costa Rica, med Grønland, med mine virksomheder, og som sagt er jeg meget tæt på den store drøm. Det bliver svært at vente 🙂….

Jeg skal nok dele med jer, når jeg er der – men hvis du ikke kan vente med at høre, hvad jeg har gang i, og hvordan jeg er nået dertil, hvor jeg er – og hvad jeg gør for at opfylde mine drømme samt manifestere det, så kan du komme med på min workshop “Fra ingenting til alting”……

Der dog kun en lille hage. Jeg ønsker ikke, at dele det med hvem som helst, for det er spild af min tid og din tid.

Det er kun for dig, der virkelig ønsker at gøre noget andet i dit liv, og for dig der er klar til at nå nye højder og ændre gamle vaner, så du kan udfolde dit fulde potentiale.

Derfor er du nødt til at sende mig lidt info om dig selv, og skrive hvorfor du ønsker at deltage, hvad du ønsker at forandre. Det er vigtigt for mig, at dem der deltager virkelig tager sig selv alvorlig og er klar til forandring.

Prisen for dette kursus er 1800 kr. og forløber over en hel weekend, så vi kan blive i den energi, vi skaber sammen.

Skriv eller ring til mig på 29605539.

Kontakt

Alle forespørgsler er velkomne

Søren Lolks Vej 5, 5700 Svendborg (Tåsinge)

+45 29 60 55 39

– En del af CleverSupport

© All rights reserved

Ring nu