Ro- Fokus-Selvkontrol med Mindful-Dogness - Workshop

Tilmeld dig 3x2 timers workshop i Ro, fokus og selvkontrol

Sådan får du mere ro på din hund og bliver en bedre leder. Prøv det nye træningskoncept, Mindful-Dogness, som gør dig til en bedre leder og giver mere ro i begge ender af snoren. 

STED: Jeg afholder dette kursus flere forskellige steder i landet

PRIS: 1997,- kr. inklusiv 6 timers træning + skriftligt materiale med hele kursets indhold på lydfiler og videomateriale samt PDF filer, som du har adgang til før, under og efter kurset.

Tidspunkt: Odense 17.45-19.45 eller Tåsinge kl. 14.30-16.30 

Dato: Odense  9/9 + 23/9 + 7/10  eller  Tåsinge 12/9+26/9+10/10

Hvis du har spørgsmål eller betalingslinket driller – ring 29 60 55 39.

Eller du kan betale via mobile pay på 475205 (cleversupport IVS) og husk send din mail på sms 29605539 – så får du link til materiale.

Om workshopen:

Workshop 6 timer 

Jeg hjælper mange hundejere, der ikke helt kan knække koden til at få mere ro på sin hund ude eller hjemme. 

Mindful-Dogness er en ny træningsform, der gavner både dig og din hund. Det har ikke noget at gøre med at hunden skal lære mindfulness. Men mere at du bliver mere mindful i din træning, og bevidst om, hvordan du og din hund undgår stress i træningen. 

Ideen er nemlig at give ro til begge parter, fordi din ro som ejer hurtigt smitter af på din hund. 

Derfor har jeg netop udviklet dette helt unikke Mindful-Dogness koncept, som ikke udbydes andre steder, fordi jeg med mine mange års erfaring har fundet ud af, – at selvom man bruger positive metoder, klikkertræning eller lokning, så er det ikke altid nok. Vi skal et lag dybere, og det lag fortæller jeg meget mere om på denne workshop.

Hvad kan problemet være? 

● Du mærker uroen hos dig eller din hund eks. hjemme, på træningsbanen, til konkurrence, til udstilling, på de daglige gåture, når der kommer gæster eller noget helt andet. 

● Både du og din hund kan stresse hinanden – mere end hvad godt er, og du bliver usikker på, hvad du skal gøre.

● Du føler ikke din hund respekterer dine grænser. 

● Din hund er hele tiden opmærksom på alt andet end dig 

● Din hund lystre kun når den selv vil 

● Når den først har fået øje på noget eks. Cykel, biler, anden hund, mennesker, fugle mm. Så er den uden for pædagogisk rækkevide 

● Du kan ikke få din hund til at falde til ro hjemme eller ude 

● Din hund trækker voldsomt i snoren på gåturen 

● Kommer ikke når du kalder 

● Overglad og ingen selvkontrol 

Det kan også være, hvis du blot selv føler du har været igennem en stresset periode, og bare ønsker at bruge din hund til at finde tilbage til dig selv.

Dette træningskoncept hjælper netop frustrede ejere, der har prøvet alt, til at få ro på hunden. Her får du trin for trin træning, så du præcis ved hvordan du skal bygge din træning op, så den lykkes hver gang. 

Hvis det er der du står, så kan jeg hjælpe dig.

På mit hold står man ikke på en  træningsbane og venter på  alle skal gøre det samme. I mine øjne er det alt for høje krav for mange hunde. Især hvis man har en hund, der har tendens til at stresse og måske endda har opbygget kronisk stress. 

Eller hvis man selv har tendens til at stresse, når der er en masse andre hunde og ejere man skal gå tæt forbi. Din stress går nemlig direkte i snoren og omvendt.  Ofte øger man sværhedsgraden alt for hurtigt, på almindelige hold.

Lige præcis det lære du mere om, og også om hvad du så skal gøre for at undgå det. Men husk intet er løst på kort tid. Hundetræning og adfærdsændringer tager tid. 

Men jeg kan give dig alle redskaberne du skal bruge til at skabe de forandringer du ønsker. Alligevel er mange overrasket over, hvor hurtige forandringer de kan se i sig selv og hunden sammenlignet med mange andre hold og træningssteder de før har været på, uden effekt.

Efter endt kursus vil du føle dig mere sikker og rolig, når du skal træne din hund til at blive en god og rolig familiehund, du kan have med, hvor du ønsker det.

 

Hvordan foregår det

Jeg afholder træningen i rolige omgivelser med god plads, så det er muligt at holde god afstand til hundene. Det er vigtigt at hundene slet ikke frit kan komme over til hinanden. Med mindre det er en del af undervisningen.

En del af træningen er teori og øvelser for både hund og ejer. Din hund skal derfor kunne sidde noget af tiden i bilen.

Workshoppen består af  3 mødegange á 2 timer per gang og skriftligt materiale, samt videoklip, hvor du får teori og indblik i værktøjer, der går et lag dybere end almindelig hundetræning.

Værktøjer der gør dig til en god, rolig og tydelig leder, uden du behøver at straffe eller skælde din hund ud. 

Til træning får du mulighed for at afprøve de praktiske øvelser sammen med din hund. Målet er at få mere glæde, ro og samarbejde i din træning og dermed også forbedre dine træningsresultater, uanset om du træner til konkurrence eller dagligdags lydighed. 

 Hvem er holdet for

Holdet henvender sig til den almindelige hundejer, som har en god og sød familiehund, men der er bare lige nogle enkelte steder, hvor den kører op eller er usikker og svær at få opmærksomhed fra.

Dem der melder sig på dette hold har netop god forståelse og empati for hinanden, fordi alle har en lille eller større udfordring, de gerne vil have løst og hjælp til. Det er defor altid rart, trygt og hyggeligt på disse hold, hvor ingen dømmer eller har løftede pegefingre. 

Siden 2014 har jeg brugt Mindful-Dogness til mine almindelige holdforløb og set, hvordan hunden mærker, når ejeren bruger værktøjerne. Hunden bliver langt nemmere at samarbejde med, og der opstår mere ro. 

Øvelser der var umulige, bliver pludselig mulige og ofte opstår der en langt stærkere forbindelse hund og ejer imellem. 

Jeg oplever at ejerne blev langt bedre ledere for deres hund og får mere ro i deres træning. 

I dag uddanner jeg også andre hundetrænere i konceptet Mindful-Dogness.

(NB. Er du selv træner anbefaler jeg dig ikke dette hold, men min uddannelse som Mindful-Dogness instruktør).

 Praktisk info 

  • Hav bevis med for vaccination og forsikring gyldig til træning 
  • Tag tøj på efter vejret 
  • Husk rigeligt med godbidder og vand 
  • Medbring både en kort og en lang, fast line, evt. sporline. 
 

Hvor foregår det?

                                                    STED: Odense S Fangel

PRIS: 1997,- kr. 

6 timers workshop fordelt på 3×2 timer

 + skriftligt materiale på de lektioner vi gennemgår på holdet med lydfiler og videomateriale samt PDF filer, som du har efterfølgende og kan gense  hjemme, når du vil i ro og mag. 

Tidspunkt 17.45-19.45 se datoer nedenfor

Dato: 9/9 + 23/9+7/10

                                                    Sted: Odense S Fangel

Hvis betalingslinket driller:  Så kan du betale via mobile pay på 475205 (cleversupport IVS) + i teksten skrive navn og Mindful, – og husk send din mail på sms 29605539 – så får du link til materialet. Du kan også ringe

Fortrydelsesret/betingelser for dit køb:

Når du har betalt for dette produkt binder du dig til pladsen. Der gives ikke penge retur, hvis du ikke møder op, eller hvis du bliver forhindret i at deltage alle gangene, du har dog mulighed for at, komme som gæst på et af de andre hold, eller lade en anden træne din hund eller få din plads.

                                                      Sted Tåsinge 

PRIS: 1997 – kr.

 6 timers workshop fordelt på 3 gange

 + skriftligt materiale på de lektioner vi gennemgår på holdet med lydfiler og videomateriale samt PDF filer, som du har efterfølgende og kan gense  der hjemme når du vil i ro og mag.

Tidspunkt 14.30 -16.30 se datoer nedenfor

Datoer: Søndage 12/9 + 26/9 + 10/10

Tåsinge: Søren Lolks vej 5

.Hvis betalingslinket driller:  Så kan du betale via mobile pay på 475205 (cleversupport IVS) + i teksten skrive navn og Mindful, – og husk send din mail på sms 29605539 – så får du link til materialet. Du kan også ringe.

Fortrydelsesret/betingelser for dit køb:

Når du har betalt for dette produkt binder du dig til pladsen. Der gives ikke penge retur hvis du ikke møder op, eller hvis du bliver forhindret i at deltage alle gangene, du har dog mulighed for at, komme som gæst på et af de andre hold, eller lade en anden træne din hund eller få din plads.

Om Grace Hidalgo:

15 års erfaring som professionel hundetræner

 

Historien bag: 

Min første hund, rigtige familiehund var en 9 mdr. Grønlandsk slædehund, jeg havde taget med til DK. fra mit hundespand i Grønland.

Her i DK ville han ikke lystre mig på gåturen, men var ellers verdens sødeste og kunne alle andre ting hjemme. 

Men på gåturen trak den logisk nok (det var jo en slædehund), men den blev også vild og kom ikke når jeg kaldte. Det var både frusterende og pinligt. Og jeg blev tit usikker på om jeg gjorde det rigtige, og hvad andre mennesker tænkte, når jeg ikke havde kontrol og styr på min hund.  

Jeg følte både der var noget galt med ham eller mig, siden den ikke kunne forstå det. Jeg havde jo trods alt kunne styre 23 hunde i Grønland, – så hvad var det lige, der gjorde han ikke kunne forstå mig her. 

Derfor begyndte jeg på en hundeskole, men det hjalp mig ikke! De kunne heller ikke komme med de vise sten.

Heldigvis mødte jeg en dyre terapeut, der kunne give mig en forståelse af hundens måde at tænke og indlære på. 

I løbet af kun få måneder, havde min hund forvandlet sig fra vildbasse til englebasse. Det var så imponerende at se, hvordan små ændringer og positiv indlæring, kunne forandre hele relationen til min hund. 

Jeg blev så begejstret og måtte vide mere og tog derfor uddannelse i 2 år som hundeadfærdsinstruktør, plus et hav af kurser. Det åbnede mine øjne for hvor lidt vi egentlig ved om det dyr, som hver 4. dansker har boende. 

Min nye viden var så fantastisk og positiv træning var så virksom. Jeg følte jeg måtte dele med hele verden, at der var en anden måde at opdrage hund på, end traditionel hundetræning, hvor man ofte råbte og skældte ud.

I 2005 åbnede jeg min egen hundeskole og har siden hjulpet over 4000 hundeejere med familiehundetræning og hjælp til at løse adfærdsproblemer via positive og hundevenlige metoder. 

Jeg var også en af de første der tog hunde på træningsophold. I dag laver jeg familiehundetræning til hvalpe og unghunde. Men også individuel hundetræning, og blandt andet workshops som Mindful-Dogness og Gå pænt hold, til hundejere, der gerne vil gøre det rigtigt fra en start eller rette op på unoder.

 

 

Kontakt

Find mig her

– En del af CleverSupport

© All rights reserved

Ring nu