Betalingsbetingelserne

Betalingsbetingelserne

VIGTIGT: LÆS GRUNDIGT INDEN DU TILMELDER DIG !
Hvornår er din tilmelding bindende?:

Du kan betale via konto overførsel eller via mobilepay på tlf. 475205, senest 14 dage før holdstart. Jeg vil gøre opmærksom på, at din tilmelding er bindende, og man vil blive opkrævet det fulde beløb, også selvom man ikke møder op til træningen. Man kan heller ikke få sine penge retur, hvis man under forløbet bliver forhindret, – (uanset årsag dvs. både ved sygdom eller bortgang af hunden. Du er dog velkommen til at overlade pladsen til en anden.)

Jeg er desværre nødt til at understrege dette, da jeg tidligere ofte har oplevet, at nogen i sidste øjeblik er sprunget fra. Det betyder, at jeg har reserveret pladsen og  ikke kan sælge den videre i sidste øjeblik, og jeg har derfor en masse tab på det.

For den enkelte kursist kan det måske være svært at forstå, at man ikke kan få sine penge retur, hvis ens hund er blevet kørt ned, eller benet er brækket eller måske i værste fald er død. Men hvis der på et hold er 3 eller 4, der har gode undskyldninger for at springe fra i sidste øjeblik, kan det i nogle rilfælde betyde, at holdet slet ikke kan blive oprettet og det går ud over både mig og de andre kursister.

Du er derfor nødt til at melde afbud senest 14 dage før, hvis du vil undgå at miste dine penge.

Når du tilmelder dig holdet, skal du i kommentarfeltet bekræfte, at du har læst betingelserne og er indforstået med, at din tilmelding er bindende.

Beklager, at jeg er nødt til at være lidt skrap på dette område.

Mobilepay på 475205

Konto: Reg. 0400 konto nr. 4019989947 Lån & Spar Bank

N.B. : Hvis du først ser et hold efter tilmeldingfristen og vil forhøre dig, om der er ledige pladser, så send en sms på 29605539. Hvis der er plads, skal du betale samme dag eller efter aftale.

Kontakt

Find mig her

© All rights reserved

Call Now Button