Gavekort til 30 min. massage - Kun 199 kr.!

Julen nærmer sig med hast og de fleste har efterfølgende brug for ro og afslapning. Hvad er derfor mere oplagt end at forkæle en du holder af med en dybdegående massage.

1 gang helkrops massage med æteriske olier, der hjælper kroppen ned i gear og slippe stress og spændinger. (En velfortjent behandling ovenpå julens strabadser enten til dig selv eller en af dine nærmeste).

Behandlingen varer i 30 minutter – Normalpris 350 kr., din julepris er 199 kr. 

Når du har købt gavekortet, vil det blive sendt til dig på din e-mail. Der vil blive sendt et gavekort som pdf-fil og en dertilhørende kode nederst mailen.

Tilbuddet udløber om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Du kan hente tilbuddet til og med d. 24 december – Gavekortet kan dog bruges i hele år 2020.

Om Grace Hidalgo

Min vision er, at alle mennesker lærer psykologisk førstehælp og selvhealing. Jeg vil give nøglen til den dør, der kan låse op for alle de blokeringer, der hæmmer dig i at være den, du ønsker at være på alle planer.

Allerede som 14-årig var jeg optaget af psykologi, krop og sind og Østens filosofi, men også dyr og børn. Jeg vidste allerde dengang, at jeg ville arbejde med dyr eller mennesker.

I dag arbejder jeg med det hele. Jeg har taget adskillige uddannelser inden for mine interessefelter, fordi jeg er nysgerrig på, hvordan ting hænger sammen og ikke kan lade være. Jeg brænder for at hjælpe både dyr og mennesker til en mere harmonisk hverdag.

Jeg kan give dig anerkendte og dokumenterede virksomme teknikker, der har hjulpet tusindvis af andre mennesker igennem stress, traumer, angst, fobier, smerter og fysiske, psykiske blokeringer og ubehag.

Jeg bruger også mine medfødte gaver såsom intuition, healing, empati og mit psykologiske klarsyn. Denne kombination mellem det videnskabelige og den alternative verden gør mine behandlinger meget effektfulde og unikke.

Jeg er samtidig en del af Cleversupport IVS, som jeg har sammen med min mand. Her hjælper vi tandlæger og klinikejere.

Kontakt

Alle forespørgsler er velkomne

Søren Lolks Vej 5, 5700 Svendborg (Tåsinge)

+45 29 60 55 39

Ring nu