Professionel Hvalpetræning - Holdtræning Fyn ved Grace Hidalgo

Tilmeld dig hvalpetræning nedenfor

Her får du hjælp til at få en glad og lydig familiehund, igennem positiv indlæring, hvor du bliver tryg og sikker i, at det du gør er rigtigt og hundevenligt. 

Jeg er eksamineret hundeadfærdsinstruktør, klikker instruktør, mindfullness instruktør, terapeut og pædagog. Det sikre dig en professionel hjælp til din hverdagstræning og hjælp til at løse problem adfærd. 

 

Info Tlf. 2960 5539

Fra hvalp til glad og lydig hund:

 

At få en lille ny hvalp kan være både fantastisk, men ikke altid helt nemt. 

Derfor er det også vigtigt at man kommer godt fra start og føler sig tryg og sikker i at det man gør, både er rigtigt og hundevenligt. Der skal ikke så meget til for at få en god hund, – men der skal heller ikke så meget til for at løbe ind i udfordringer med dårlig adfærd som at: gø meget, springe op, bide i tøj og hænder, ikke forstå nej, blive væk når man kalder, usikkerhed, alenehjemme udfordringer mm.

Lige præcis alt det hjælper jeg dig med at undgå og løse på hvalpehold eller til individuel træning…..

Træningsmetoderne:

Min undervisning er baseret på positive indlæringsmetoder. Du får derfor den viden, der skal til, så du og din hund lærer at forstå hinanden, uden du behøver straf og skæld ud. Derfor er det vigtigt at understrege, at råben og skæld ud ikke er en del af min undervisningsform.

Hvad får du

Du får i alt 20 lektioner fordelt på 6 timers fysisk fremmøde med hund på hold (enten som workshop på 3×2 timer eller forløb 6×1 time. Her træner vi også den gode socialisering, alt efter deltagerne og omstændighederne.

Praktisk træning:

 • Indlæring af klikker
 • Øjenkontakt og koncentration
 • Opstart på hilse øvelse på hunde og mennesker
 • Opstart på nej øvelser
 • Intro til sit, dæk, plads
 • Start indlæring af håndsignaler
 • Træning i lineføring i plads og i slap line
 • Intro til indkald og andre nyttige øvelser og information
 • Derudover er der rum til spørgsmål og træning af andet efter holdets behov. 
 •  onlinedelen koster i sig selv 897 kr. hvis du kun ønsker onlineforløbet, som jeg kan anbefale, hvis man ikke kan komme på hold
 
 

Leg/Socialisering:

Formålet er at socialisere din hund og lære den at lege behersket og lære, hvordan du kan undgå konflikter, når den leger med andre hunde. Her lærer du også lidt om hundesprog, og hvordan du hjælper din hund i leg, hvis den bliver utryg eller for voldsom.

 

Betingelser:

Din hvalp skal være 10 uger og vaccineret første gang, og du skal have en forsikring, der dækker hundetræning uden snor. Typisk en udvidet ansvarsforsikring, men det er forskelligt fra forsikring til forsikring.

Al træning og ophold til træning er på eget ansvar.

Har du brug for at spørger om yderlige ting inden du tilmelder dig, så er du altid velkommen til at ringe på 29605539. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få en glad og lydig familiehund.

 

 

Træningspladser: Søren Lolks vej 5 og jeg har også andre steder på Fyn hvor jeg laver hundetræning for hvalpe og voksne hunde.

Tilmeld dig herunder det hold du vil deltage på

Tåsinge

Bonus – Skriftligt materiale, lydfiler og videoklip :

Du får materiale, som du har adgang til online. Du får adgang straks efter køb. Det består af 20 lektioner, som både er teori, men også praktiske øvelser, du kan se på video. 

Det er det materiale vi tager udgangspunkt i, når vi træner på holdet og som du kan se når som helst, også efter holdet er slut.

Min erfaring er nemligt at mange glemmer det jeg får sagt på træningsbanen. 

Derfor skal du have set og gennemgået de øvelser og teorien bag træningen fra onlinedelen, for at få mest muligt ud af holdet, når vi mødes fysisk på træningsbanen. På den måde kan vi holde fokus på selve træningen, frem for teori.

Nedenfor kan du se hvad materialet indeholder og hvilke øvelser vi kommer til at gennemgå på holdet. 

 • Hunden som væsen
 • raceforskelle
 • udviklingsfaser
 • aktivering,
 • stimulering
 • indlæringsmetoder
 • irettesættelse
 • hvordan man igangsætter en adfærd og lidt omkring udstyr. 
 
Jeg starter løbende hold ca. hver 5 uge, så hvis der ikke lige er et hold der passer så ring og blive skrevet op….

 

Fortrydelsesret/betingelser for dit køb:

Når du har betalt for dette produkt binder du dig til pladsen. Der gives ikke penge retur hvis du ikke møder op, eller hvis du bliver forhindret i at deltage alle gangene, du har dog mulighed for at, komme som gæst på et af de andre hold, eller lade en anden træne din hund eller få din plads.Om Grace Hidalgo:

Professionel træner siden 2005 har hjulpet over 4000 hundejere

I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Sidste år blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Ham begyndte jeg til hundetræning med men fik nogle træningsproblemer, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder. Jeg tog også adskillige kurser fra ind og udlandske forskere og undervisere, samt uddannelse i hundeadfærd og blev eksamineret hundeadfærdinstruktør. Sidenhen klikkerinstruktør, hos nogle af nordens dygtigste trænere. 

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn i 2005.

Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.
I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Dette kan afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Jeg tager også indimellem hunde ind i min hundehøjskole/træningsophold. Her bor hunden hos mig. Typisk en uge eller 14 dage, – hvor jeg træner hunden til det man ønsker. 

Jeg er også uddannet stress terapeut og Mindfulness instruktør.  har derfor også udviklet et helt unikt koncept “Mindful-Dogness” og underviser også andre instruktører fra klubber rundt om i landet. Samt samarbejder med flere dyrlæger. 

Alt i alt har jeg et langt og lykkeligt hundeliv 🙂

Kontakt

Find mig her

– En del af CleverSupport

© All rights reserved

Fortrydelsesret/betingelser for dit køb:

Når du har betalt for dette produkt binder du dig til pladsen. Der gives ikke penge retur hvis du ikke møder op, eller hvis du bliver forhindret i at deltage alle gangene, du har dog mulighed for at, komme som gæst på et af de andre hold, eller lade en anden træne din hund eller få din plads.

Fortrydelsesret/betingelser for dit køb:

Når du har betalt for dette produkt binder du dig til pladsen. Der gives ikke penge retur hvis du ikke møder op, eller hvis du bliver forhindret i at deltage alle gangene, du har dog mulighed for at, komme som gæst på et af de andre hold, eller lade en anden træne din hund eller få din plads.

Ring nu