Gå pænt! - Foredrag

Tilmeld dig 2 timers foredrag til en mere rolig hund - Gå pænt!

STED: Tåsinge Hundepark, Søren Lolks Vej 5, 5700 Svendborg

PRIS: 50,- kr.

Dato: 8/3-2020 kl. 10:00-12:00

Hvis du har spørgsmål – ring 29 60 55 39.

Om foredraget:

Du behøver ikke at skælde ud eller rive i snoren, for at få din hund til at gå pænt.
Det virker meget bedre med positiv indlæring. Konsekvent men efter
belønnings-princippet.
Hør om ideen bag indlæringsmetoderne, og få de vigtigste tips til, hvordan du træner med din hund derhjemme og på de daglige gåture.

Foredraget giver dig:

● Teori om indlæringsmetoderne
● Tip om, hvordan du får ro på dig selv og din hund
● Svar på, hvad kontaktøvelsen går ud på
● Tip om, hvordan bedst får den hund ud og ind af bilen
● Svar på, hvorfor den skal stå stille
● Tip om lineføring

Du får naturligvis mulighed for at stille spørgsmål og kan også høre, hvordan andre hundeejere træner med deres hunde.

Om Grace Hidalgo:

14 års erfaring som hundetræner

I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Sidste år blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Ham begyndte jeg til hundetræning med men fik nogle træningsproblemer, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn.
Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.
I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Dette kan afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Jeg bor på Tåsinge ude på landet og er gift med H.C. wulff. Vi har sammen 2 børn, 2 hunde, 2 heste, 3 skildpadder og fisk, samt en masse svaler i udbygningerne. Med andre ord har vi omgivet os selv med masse af natur og dyr, som vi elsker.

Kontakt

Find mig her

– En del af CleverSupport

© All rights reserved

Ring nu