Gå pænt - Workshop

Tilmeld dig 4 timers workshop til dig og din hund - Gå pænt

STED: Ringe

PRIS: 799,- kr.

Dato: 19/4-2020 kl. 13:00-17:00

Hvis du har spørgsmål – ring 29 60 55 39.

Om workshopen:

Er du træt af at din hund trækker?

Bliver din hund helt vild og ustyrlig, når den ser mennesker, andre hunde, cykler eller biler?

Er den svær at få kontakt til, når den først ser noget, den vil hen til eller bliver bange for?

For mange hundeejere kan den daglige gåtur være mere en kamp end en fornøjelse. Enten fordi hunden bliver usikker, eller fordi den bliver overivrig.
Jeg hører mange sige, at de har prøvet alt, men intet virker. Ofte skyldes det en forkert indlæring eller, at hunden er utryg.

Ønsker du at vide, hvordan du vender gåturen fra kamp til fornøjelse, hvor du får gode tips til at træne din hund til at gå pænt uden, du behøver at blive slæbt afsted eller råbe ad den.

Kom med til workshop!

Om Grace Hidalgo:

14 års erfaring som hundetræner

I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Sidste år blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Ham begyndte jeg til hundetræning med men fik nogle træningsproblemer, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn.
Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.
I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Dette kan afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Jeg bor på Tåsinge ude på landet og er gift med H.C. wulff. Vi har sammen 2 børn, 2 hunde, 2 heste, 3 skildpadder og fisk, samt en masse svaler i udbygningerne. Med andre ord har vi omgivet os selv med masse af natur og dyr, som vi elsker.

Kontakt

Find mig her

– En del af CleverSupport

© All rights reserved

Ring nu