Fra stress til ro på 6 minutter

Både i hverdagstræning og til konkurrence er der brug for, at du som hundeejer har ro på dig selv, for ellers kan hunden mærke det.

Mindful-Dogness giver dig alt det, som andre træningssteder ofte ikke har så stort fokus på – nemlig DIN stress, DIT indre lederskab og DIN relation til din hund.

I 2014 udviklede jeg konceptet Mindful-Dogness, fordi dengang havde jeg primært fokus på hunden, og hvordan jeg kunne lære hundeejere om klikker-konceptet. 

Men jeg opdagede, at det ikke altid kun handler om træningsmetoderne.

Ejerens tilstand smitter

Det handler mindst lige så meget om den mentale træning, negative overbevisninger, usikkerhed og stress hos ejeren, som kan blokere de ønskede resultater med hunden.

Ejerens tilstand smitter af både i hverdagen eller til konkurrence, udstilling, eller andre steder, hvor der kræves fokus, og at man har ro i krop og sind.

Hunde lugter på lang afstand, hvis du er stresset, og de reagerer i nuet på, hvordan du har det. De er et fantastisk spejl på din sindstilstand.

Derfor er det vigtigt, at du har styr på både dine tanker og følelser, når du træner din hund, så dit pres på dig selv ikke skal smitte din hund.

Ligeledes er det også vigtigt, du lærer hvordan du undgår, at din hunds stress påvirker dig.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Nu er tiden kommet til også at se på den mentale del hos ejeren, for at skabe den bedst mulige relation og det bedste teamwork med din hund.

Det kan jeg hjælpe dig med, som professionel hundeadfærdsinstruktør og klikkertræner samt tereapeut for mennesker med stress, angst og andre blokeringer.

Siden 1999 har jeg arbejdet professionelt med hunde, først i Grønland som slædekusk, herefter i 2005 åbnede jeg mit eget træningscenter for familiehunde, hvor jeg både har haft pension, legestue, hunde i træningsophold og almindelige træningshold.Aalt i alt har jeg hjulpet over 3000 hundeejere med at få en mere rolig og lydig hund.

Jeg har både en bred praktisk men også teoretisk erfaring. (uddannet klikkerinstruktør både hos, Hund & Træning, Canis, familiehundeinstruktør hos Lone Greva, hundeadfærdsinstruktør hos Rie Ravn foruden mange seminarer, foredrag mm.)

Derudover er jeg uddannet pædagog og terapeut. Uddannelse inden for stresshåndtering, fobier og angst. Jeg er uddannet livsmentor, EFT terapeut, mindfulness-instruktør og spirituel mentor fra ID Academy og adskillige workshops, foredrag og kurser både inden for menneske- og hundeterapi.

Derfor ved jeg, at det tager kun 6 minutter at få dit nervesystem i ro, hvis du bruger de rigtige metoder.

Hvordan ville det være…?

Forestil dig og mærk, hvordan vil det være for dig, hvis du:

1) på bare 6 minutter kunne skabe ro i dig selv via simple teknikker

2) har en hund der altid forholder sig roligt, når du beder den om det

3) ved hvad du skal gøre, når du føler stress i dig selv

4) har dokumenterede effektive værktøjer til altid at kunne håndtere stressede situationer

5) kan præstere det bedste, når du er på udebane

6) kan slutte fred med tingene, som de er

7) altid føler dig rolig, når du er omgivet af kaos

8) har en trin for trin træningsplan, der virker både for dig og din hund

9) bare kan nyde livet med din hund, uanset hvad der sker ❤️

Hvis du ønsker blot en eller flere af ovenstående punkter, er jeg slet ikke i tvivl om, at du vil føle dig godt tilpas på holdet “Mindful-Dogness” weekendkurset. Næste gang den 31. august – 1. september. Her vil vi virkelig komme i dybden med, hvad der sker i dig, og hvordan det smitter af på din hund, og ikke mindst hvad du kan gøre for at holde både dig og din hund Mindfull og i Zen.

Hvad får du ud af et kursus?

Du vil få en mere glad og samarbejdsvillig hund.

Derudover vil jeg love dig, at du bliver en langt roligere hundeejer og en bedre udgave af dig selv, når du træner i fremtiden. HVIS du bruger disse teknikker og redskaber jeg giver dig.

Bonus – Du får mere ro i din hverdagstræning, og især hvis du går til konkurrence, vil du kunne mærke en markant forbedring i dig selv og i hunden, hvilket alt andet lige vil give bedre resultater.

Tilmeld dig weekendkurset d. 31. august – 1. september.

se oversigt over mine kurser – https://www.gracehidalgo.dk/booking-hundetraening/

Kontakt

Alle forespørgsler er velkomne

Søren Lolks Vej 5, 5700 Svendborg (Tåsinge)

+45 29 60 55 39

– En del af CleverSupport

Ring nu