Om hvalpetræning

Hundetræningen er primært for hvalpe fra 10 uger eller nybegyndere.

Du kan deltage enten på en workshop som er 3×2 timer med 14 dages mellemrum. velegnet til dig der har skiftende weekendarbejde. Eller for dig der før har haft hund og blot gerne vil have finpudset og træne med andre.

Eller på et længere forløb a 6×1 time en gang i ugen 

Der er ikke forskel på indholdet, dog blot hvordan indholdet er fordelt.

Vi vil primært træne socialisering og hverdagslydighed. Jeg giver dig teori om hundens væsen og adfærd samt træningsmetoder, der er baseret på positiv indlæring, så du kan komme godt fra start med din træning.

Du får den viden, der skal til, så du og din hund lærer at kommunikere med hinanden, uden straf og skæld ud.

Træningsmetoderne:

Min undervisning er baseret på positive indlæringsmetoder, derfor er det vigtigt at understrege, at råben og skæld ud ikke er en del af min undervisningsform.

Vi arbejder kun med at belønne hunden for ønsket adfærd, og ignorere eller aflede for uønsket adfærd.

Jeg vil også gøre opmærksom på, at dette kun er et basis kursus. Der er flere trin i træningen, inden du har en lydig og færdig trænet hund. Jeg plejer at sige, at det tager op til 2 år, med daglig eller ugentlig træning hjemme før end man har en god og lydig hund.

Derfor, vil jeg opfordre til at man øver sig mellem hver gang, for at få mest muligt ud af kurset.

Efterårsholdet på Tåsinge 2021

Hvalpe holdforløb 6×1 time 

Sted: Søren Lolks vej 5, 5700 Svendborg – (På Tåsinge)

Pris: 1.800,-

Træner: Grace Hidalgo – professionel hundetræner siden 2005. Har hjulpet over 4000 hundeejere med træning og adfærdsudfordringer.

søndage: 10/10 + 17/10 + 24/10 + 31/10 + 7/11 + 14/11

Tidspunkt: 6x1time fra kl. 13.30 – 14.30

P.S. Husk hvis du har rabatkode: Når du har trykket på tilmeld og betalingsboksen kommer frem, så skal du trykke på den lilla skrift, hvor der står “Bruger du klippekort eller rabatkode” Indtast koden, HUSK det første bogstave skal være med Stort

Hvad får du

Du får i alt 20 lektioner fordelt på 6 timers fysisk fremmøde med hund på hold (enten som workshop på 3×2 timer eller forløb 6×1 time. Her træner vi også den gode socialisering, alt efter deltagerne og omstændighederne.

Leg/Socialisering:

Formålet er at socialisere din hund og lære den at lege behersket og lære, hvordan du kan undgå konflikter, når den leger med andre hunde. Her lærer du også lidt om hundesprog, og hvordan du hjælper din hund i leg, hvis den bliver utryg eller for voldsom.

Praktisk træning:

 • Indlæring af klikker
 • Øjenkontakt og koncentration
 • Opstart på hilse øvelse på hunde og mennesker
 • Opstart på nej øvelser
 • Intro til sit, dæk, plads
 • Start indlæring af håndsignaler
 • Træning i lineføring i plads og i slap line
 • Intro til indkald og andre nyttige øvelser og information
 • Derudover er der rum til spørgsmål og træning af andet efter holdets behov. 
 •  onlinedelen koster i sig selv 897 kr. hvis du kun ønsker onlineforløbet, som jeg kan anbefale, hvis man ikke kan komme på hold.

Tilmelding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Betingelser:

Din hvalp skal være 10 uger og vaccineret første gang, og du skal have en forsikring, der dækker hundetræning uden snor. Typisk en udvidet ansvarsforsikring, men det er forskelligt fra forsikring til forsikring.

Al træning og ophold til træning er på eget ansvar.

Har du brug for at spørger om yderlige ting inden du tilmelder dig, så er du altid velkommen til at ringe på 29605539. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få en glad og lydig familiehund.

Bonus

Skriftligt materiale, lydfiler og videoklip :

Du får materiale, som du har adgang til online. Du får adgang straks efter køb. Det består af 20 lektioner, som både er teori, men også praktiske øvelser, du kan se på video. 

Det er det materiale vi tager udgangspunkt i, når vi træner på holdet og som du kan se når som helst, også efter holdet er slut.

Min erfaring er nemlig at mange glemmer det jeg får sagt på træningsbanen. 

Derfor skal du have set og gennemgået de øvelser og teorien bag træningen fra onlinedelen, for at få mest muligt ud af holdet, når vi mødes fysisk på træningsbanen. På den måde kan vi holde fokus på selve træningen, frem for teori.

Nedenfor kan du se hvad materialet indeholder og hvilke øvelser vi kommer til at gennemgå på holdet. 

 • Hunden som væsen
 • raceforskelle
 • udviklingsfaser
 • aktivering,
 • stimulering
 • indlæringsmetoder
 • irettesættelse
 • hvordan man igangsætter en adfærd og lidt omkring udstyr. 

Kontakt

Fortrydelsesret/betingelser for dit køb:

Når du har betalt for dette produkt binder du dig til pladsen. Der gives ikke penge retur hvis du ikke møder op, eller hvis du bliver forhindret i at deltage alle gangene, du har dog mulighed for at, komme som gæst på et af de andre hold, eller lade en anden træne din hund eller få din plads.

Tilhørende online kursus

– En del af CleverSupport

Ring nu