Mindful-Dogness - hundeinstruktør uddannelse

Drømmer du om at leve af din passion for hunde?

Går du og drømmer om at blive hundetræner, men du ved ikke rigtig hvordan du skal komme i gang og gribe hele forretningsdelen an og det kan være svært at tage springet?

Jeg har været professionel hundetræner siden 2005, og har hjulpet over 4000 hundeejere, med hjælp til hverdagslydighed, konkurrencetræning og hjælp til adfærdsproblemer

Jeg har begået alle de fejl man kan begå, både som ejer,  træner, men også forretningsmæssigt, – jeg har måtte lære det hele på den hårde måde helt fra bunden.

Du kan slippe for at begå de samme fejl som mig – for jeg har pakket et helt program, med alt det du har brug for at vide for at blive en dygtig familiehundetræner og du har endda mulighed for et job efterfølgende hos mig, hvis du ikke orker at skulle stå med markedsføring og tilmeldinger, hjemmeside mm. selv. 

Om Mindful-Dogness hundeinstruktør uddannelsen:

 •  

Drømmer du også om at hjælpe hunde og deres ejere til en bedre hverdag, så har du nu mulighed for at uddanne dig til Mindful-Dogness hundetræner.

Efter endt uddannelse hos mig, kan du blive et del af mit team, hvor du bliver aflønnet af mig og har dine egne hvalpehold, unghundehold, gå pænt hold  Mindful-dogness hold mm, hvor du kører undevisningen ud fra mit trin for trin program. 

Det betyder, at du egentlig ikke skal tænke på andet end det du brænder for – nemlig hundetræningen 🙂

Uddannelsen henvender sig til alle nye trænere der ikke har noget erfaring.

Mindful-Dogness er en anderledes uddannelse, der går bag om hele essensen i hundetræningen, .- nemlig det at være i nuet, få ro på og være tilstede i træningen og og hjælpe ejeren til at knytte en god relation til hunden. 

Det kræver at man har forståelse for både sig selv og ens egne reaktioner, signaler og handle mønstre. Og samtidig have øje for hunden som væsen og væren samt indsigt i, hvordan dyr lærer igennem positiv indlæring. 

I en travl hverdag misser vi  som ejer ofte de små signaler vi og hunden sender ud, hvis vi ikke er vågne.  Det kan have stor betydning for de resultater vi får i vores træning eller relation med vores hund. 

Med den rette sindstilstand kan vi ændre hundens adfærd til det bedre. Men vi kan også med den forkerte sindstilstand også kaldet stress – påvirke hunden i en negativ retning og omvendt. Det er ikke kun selve øvelsernes opbygning, der har betydning for hunden, men hele vores energimæssige tilstand. Det budskab skal vi gerne som trænere have viderformidlet. 

Mindfulness- træner uddannelsen går et lag dybere end almindelige træner uddannelser, for vi kigger både på ejeren, hunden og indlæringsmetoderne, men også på energipsykologi.

Du bliver undervist i følgende emner :

 • Opbygning af din træning trin for trin
 • Klikker princippet og andre indlæringsmetoder
 • Hunden som væsen
 • Basis racekendskab
 • udviklingsfaser
 • Hvalpeadfærd og normal adfærd
 • Aktivering stimulering
 • Håndtering af stress hos hunden
 • Opbygning af basale lydighedsøvelser sit, dæk, plads, nej, øjenkontakt, lineføring, hilse, indkald, bliv 
 • Socialisering
 • Stressens indvirkning på hund og ejer
 • Stresshåndterings øvelser for hund og ejer
 • Mindfulness øvelser til at skabe ro før træning
 • Fysisk beroligende punkter hos hund og ejer
 • Indsigt i stress release værktøjer
 • Træningsplan for hvalpehold
 • Træningsplan for unghundehold
 • Træningsplan for Gå pænt hold
 • Træningsplan for Indkald
 • Træningsplan for Mindful-Dog hold
 • Træningsplan for et trick og aktiveringshold
 • Den gode kommunikation med ejer
 • Hundesprog/nonverbale signaler
 • Det gode lederskab
 

Du får en online del, hvor du via selvstudie, kan gense og træne ud fra det vi har gennemgået på zoom. Hvor du trin for trin får lektioner. Der zoom møder ca. 1 gang i ugen – minus skolernes ferie, hvor der er ca. 1 time teori og 1 time spørge runde alt efter behov. zoom møderne er også obligatoriske. 

Vi mødes fysisk til 6 hele træningsdage kl. 10-17 som er obligatoriske for at kunne få sit bevis. 

Derudover vil der være en eksamen, hvor du viser nogle praktiske øvelser med hund eller med en lånehund. 

Der vil også være en skriftlig eksamen 

Dog ikke med karakter, men bestået eller ikke bestået. Man kan naturligvis gå op igen, – hvis man ikke består, men dette er til et gebyr af 1000 kr. 

Ønsker du at blive aflønnet hundetræner hos mig?

Hvis du vælger at arbejde sammen med mig, – skal du have gået med som føl på min. 1 hvalpehold, 1 unghundehold,  1 gå pænt hold og 1 mindful-dogness hold. Derudover skal du selv have kørt et hold af hvert, hvor jeg er der som observatør. Herefter kan du blive ansat med en timeløn på 250 kr. i timen. Jeg står for alt med markedsføring, træningsbaner, bookinger, informationsmails mm.

 

Historien bag Mindful-Dogness

I 2019 blev der efterspurgt på en instruktøruddannelse i Mindful-Dogness, fordi flere trænere netop savnede noget, der kunne bruges til folk og hunde, der havde forhøjet stressniveau og til ejere med diagnoser. Jeg havde i flere år gået med en tanke om sådan en uddannelse, men havde ikke rigtig tid til at gøre så meget ved det.

 I 2020 lavede jeg så mit første hold for 6 trænere fra en hundeklub på Ærø, som ønskede at blive Mindful-Dogness instruktører. Jeg kørte dette første kursus som et prøve forløb, hvor vi mødtes fysisk på et hold over 6 hele kursus dage fordelt over et halvt år. Dette hold gav mig god feedback og input til forbedringer. Jeg var klar til at køre hold nr. 2. for helt nye trænere, som ikke endnu har en træner uddanelse. MEN så kom Corona. Hvor vi ikke måtte mødes fysisk, så braste den plan. 

Jeg har derfor været nødt til at tænke lidt ud af boksen og besluttede mig for at lave forløbet som et online studie med tekster, lydfiler og video, zoom møder og fysisk fremmøde 6 hele dage hen over et år. 

Fordi en stor del af det vil være online, kan du få dette forløb til en super billig pris, og være blandt nogle af de første Mindful-Dogness instruktører. Det er en unik uddannelse jeg har udviklet, som derfor ikke udbydes andre steder tilsvarende. 

Pris

Normalpris  ligger på 21.000 kr. inklusiv moms ved rate betaling på 1750.

Normalpris kontant 18000 kr. ved betaling af hele beløbet på een gang.

Men hvis du tilmelder dig nu  kan du få en erly birdy til kun 15000 kr. kontant hvis du betaler hele beløbet på een gang inklusiv moms inden d. 1. juni eller en afdragsordning til 1400 pr. måned i 12 mdr. 

Hvilket er tjent hjem på de første 4 hold du har, hvis du tager 500 kr. for et hold med 10 deltagere, så 500×100 = 5000×4 = 20.000 kr.

Materialet får du undervejs, så du får lektionerne løbende.

Det vil sige du kan ikke afspille alle afsnit med det samme, da jeg gerne vil have at alle følges ad og der ikke kommer en masse spørgsmål på lektioner der ligger forud, hvor ikke alle er nået til.

Historien bag: 

Træningskonceptet er udviklede jeg ( Grace Hidalgo) i 2014. Jeg har professionelt arbejdet med hunde siden 1999. Først i Grønland som slædehunde-kusk for turister i 1999-2002.

Sidenhen fra 2005 i mit eget træningscenter for familiehunde på Sydfyn.’

Min vision har altid været at give hundejere redskaber til at få en glad og lydig familiehund via positiv indlæring og stress fri træning. 

Ideen til Mindful-Dogness fik jeg, fordi jeg kombinerede min viden som uddannet klikkertræner og hundeadfærdsinstruktør med mine uddannelser som stress coach, terapeut og mindfulness-instruktør for mennesker med stress, angst og fobier. Plus min uddannelse som pædagog med speciale i psykologi. 

Om Grace Hidalgo:

18 års erfaring som professionel hundetræner

Hvorfor Hundetræner?

Jeg er egentlig uddannet pædagog, men som sagt tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Sidste år blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Ham begyndte jeg til hundetræning med men fik nogle træningsproblemer, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn.

Dengang havde jeg også pension og træningsophold, plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab. Jeg har også træningsophold for hunde med adfærdsproblemer, hvor jeg kick stater træningen for ejeren og herefter videregiver jeg en træningsplan, så de selv kan vedligeholde eller træne videre.

Jeg har også af flere omgange, undervist både i klubber, og uddannet elever til almindelige instruktører.

Inden for de sidste 10 år har jeg udviklet Mindful-Dog metoden og underviser nu andre i den træningsfilosofi som Mindful-Dog træner. 

I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp, samt uddannelsen er mit  primære fokus. 

Jeg bor på Tåsinge ude på landet og er gift med H.C. wulff. Vi har sammen 2 børn, 1 hund, 3 heste, 3 skildpadder og fisk. Med andre ord har vi omgivet os selv med masse af natur og dyr, som vi elsker.

Kontakt 29605539 - Her

Find mig her

© All rights reserved Grace Hidalgo 2005

Bliv en dygtig professionel Træner der både forstår hund og ejer

Book din gratis afklaring samtale for at finde ud af om denne uddannelse er noget for dig

Sådan får du en professionel træner uddannelse. Så du kan lære hundeejere at få en glad og stressfri hund, helt uden at skulle skælde ud eller straffe

Elsker du hunde og har du altid drømt om at kunne leve af den passion. Er du vild med at formidle budskaber, der kan give vores firbenede venner et bedre hundeliv og elsker du at nørde i teori og praksis? Så er Mindful-Dog træner uddannelsen helt sikkert noget for dig.

Uddannelsen er netop for dig, der har lyst til at lære hundeejere at træne deres hund til at blive en glad og lydig familiehund uden straf.

Alle elsker deres hund, men ikke alle kan få dem til at lystre ofte fordi de ikke ved nok om hunde. Det resulterer i en hund, som er ustyrlig, urolig og i værste tilfælde skal gives bort eller aflives pga. problemadfærd. 

Det er derfor der er brug for dygtige trænere, som kan hjælpe.

Du kan bruge uddannelsen til helt almindelig hverdagstræning eller til at løse lette træningsudfordringer.

 

Jeg har været professionel hundetræner siden 2005, og har hjulpet over 4000 hundeejere, med hjælp til hverdagslydighed, konkurrencetræning og hjælp til adfærdsproblemer

Jeg har begået alle de fejl man kan begå, både som ejer,  træner, men også forretningsmæssigt, – jeg har måtte lære det hele på den hårde måde helt fra bunden.

Du kan slippe for at begå de samme fejl som mig – for jeg har pakket et helt program, med alt det du har brug for at vide for at blive en dygtig familiehundetræner og du har endda mulighed for et job efterfølgende hos mig, hvis du ikke orker at skulle stå med markedsføring og tilmeldinger, hjemmeside mm. selv.  

I stedet for at surfe nettet tyndt for at finde den rette teori og viden, så du kan blive hundetræner, så kan du istedet tilmelde dig denne uddannelse, hvor alt er samlet et sted.

Hundetræner er ikke en beskyttet titel, du kan i princippet starte i morgen. Men hvis ikke du får den helt rigtige viden eller får hjælp til at se egne fejl, så vil det kunne sætte sit præg i din undervisning fremadrettet, og du vil sandsynligvis ikke få en succesfuld hundeskole.

 I stedet for selv at skulle samle al din viden tilfældige steder, så kan du blot springe direkte til, denne uddannelse, hvor du får hjælp fra mig og lærer af mine succer og fejl igennem tiden, da jeg har gået hele vejen selv fra helt grøn til at skabe en succesfuld hundeadfærdsskole. 

Ved at deltage på Mindful-dog træner uddannelsen vil du ikke blot få markant bedre resultater, som underviser, du vil også få værktøjer du hverken finder  i hundebøger eller på andre hundeuddannelser. 

Det vil også være langt sjovere at gå på et hold med andre hunde “nørder”, det giver gruppe effekten at deltage med andre, hvor du ikke kun lærer fra mig som underviser, men i høj grad også lærer af gruppen. Uddannelsen er primært for dig, der ikke har nogen tidligere uddannelser eller erfaringer i undervisning, da vi starter helt fra den basale basis viden. Har du en instruktør uddannelse, vil jeg henvise til overbygningen, jeg får senere. Her kan du blive skrevet op. 

Hvad den almindelige hundejer siger om den træning jeg giver?

Ida Borch:

Vi har været til privatundervisning nede i hundeparken, og vi har haft Grace hjemme i Odense for at få hjælp til at få Atlas til at gå i snor, komme når man kalder og være omgængelig i stuerne. Det har fuldstændig ændret samlivet med hunden, fra at han var en 'sweet pain', som en gæst udtrykte det, til at han nu bare er verdens sødeste familiehund.

Channett Petersen:

Så er vi færdige med den grundliggende træning, super træning, og så man kan forstå det. Kan kun varmt anbefale Grace👍✔️✔️

Cecilie Hansen:

Grace er en fantastisk hundetræner. Giver både dig og hunden tid til at forstå læringsprocessen. Hun er så dygtig! Kan trygt anbefales.

Marie Andersen:

Vi er dig meget taknemmelig for dine gode råd og vejledning før vi fik vores hund, og da hun skulle opdrages.

Her er hvad vi kommer omkring til info mødet:

Lær hvorfor de fleste hundeejere FEJLER med at opdrage deres hund igennem min mindful-dog metode

De fleste hundeejere forsøger at opdrage deres bedste ven uden held. Det er ikke fordi de ikke som sådan ved, hvad der skal til for at opdrage deres hund. Det er heller ikke fordi de ikke prøver. De ved blot ikke at for at opdrage sin hund, så skal de også være klar på at kigge på sig selv. Det samme gælder dig som Mindful-Dog instruktør elev.

Det betyder helt lavpraktisk at hundene spejler os, såfremt man er stresset, urolig og ikke glad, så kan hunde mærke det. Det lærer jeg dig præcist hvordan du spotter og undgår, sker for både dig som træner og dine kursister. 

Hvad har andre fået ud af min mindful-dog metode?

Min erfaring og viden er mit varemærke

Jeg er sikker på at du vil få noget ud af min uddannelse

Jeg har igennem tiden haft rigtig mange glade famliehundejere. Men jeg har også været underviser for klubber, og er blevet kontaktet af dyrlæger, andre trænere, når de ikke har kunne løse adfærdsproblemer med egen hund. Jeg har haft adskillige kendies, der har gået til, træning hos mig, og folk der har kontaktet mig fra hele Danmark. Og jeg har selv taget adskillige uddannelser og kurser, samt læst en lang række bøger inden for hundeadfærd og hundepsykologi. Derfor vil jeg godt garantere dig, at du vil lære en masse teori og praksis. Plus du også får viden, som du ikke finder andre steder, fordi jeg går et lag dybere end kun at se på hundens adfærd. Hundetræning er meget mere end blot træningsøvelser, godbidder og ros. 

Book din afklaringssamtale

som sagt frem  for at du bøvler selv med at surfe på nettet for at finde den viden der skal til for at du føler dig tryg og sikker i at undervise andre, så kan du blot tilmelde dig Mindful-Dog uddannelsen, så er du garanteret de rigtige metoder til at hjælpe andre til at få en rolig, glad og lydig hund. Men inden du tilmelder dig, vil jeg gerne lære dig at kende og høre om dine ambitioner og forventninger til uddannelsen og jeg vil fortælle endnu mere om uddannelsens indhold. 

Udfyld gerne nedenstående – så skulle du gerne høre fra mig inden for en uge. Eller også send mig en besked på sms og jeg ringer tilbage: 29605539

Ring nu