sukkertrang og overspisning

Den mentale slankekur

Har du lyst til at lære hvorfor du spiser for meget, og hvad du selv kan gøre for at slippe fri af sukkertrang og overspisning. 

Ønsker du også at få styr på kosten og kunne slappe af omkring mad, uden at pine dig selv med adskillige slankekure. Ønsker du at genskabe balancen mellem det du tager ind, og det du forbrænder, uden at være på en restrektiv kur, men blot ved at ændre på kostsammensætning og hvornår du skal spise hvad? 

Så tilmeld dig dette 12 ugers forløb “slip sukkertrang og overspisning – med den mentale slankekur”.

Kostvejleder Heidi Brock og jeg Grace Hidalgo (mentaltræner/terapeut), har udviklet et helt unikt forløb. Vi hjælper dig både med at få kontrol over dine kostvaner og dit mindset.


Træt af jojo vægt og overspisning ???

 

Så prøv at forestille dig hvordan det ville være for dig, hvis du sagtens kunne gå forbi slik, kager, chips, eller andet der normalt frister dig, uden du behøver at slå knuder på dig selv  for at lade det ligge? Men at du havde fuld kontrol, også selvom du tog lidt.

Tænk hvis der fandtes en metode til at slippe din sukkertrang og overspisning, som ikke blot var en ny slankekur. Hvordan ville du så have det, og hvordan ville din krop have det?

Jeg ved at der findes sådan en metode og at den virker, for den har hjulpet mig med at smide 15 kg. men bedst af alt, har den sluppet mig fri af sukkertrang og overspisning, så jeg nu kan kontrollere mit indtag af mad.

Men sådan har det ikke altid været…. 

 


Grace Hidalgo:

 

Min historie

Jeg har siden barn haft svært ved at modstå mad, det har altid været umuligt for mig at levne, eller kun nøjes med et enkelt stykke knas eller kun at spise én portion. 

Mæthed var for mig aldrig nogen hindring for lige at presse lidt mere ned. Heldigvis var jeg ikke voldsom overvægtig, – som barn og ung. Det var kun 5 kg. for meget.

Lige indtil jeg fik min nr. 2 søn. Så blev de 5 kg. til 15 kg., og de normale slankekure virkede ikke længere, tværtimod.

Heldigvis havde jeg i min uddannelse som EFT terapeut, hørt flere der havde brugt metoden til stress, angst og fobier til også at slippe sukkertrang og overspisning.

Jeg besluttede mig at prøve det af, og tænk engang det virkede sørme også på min konstante sukkertrang og overspisning. 

Det  var så effektivt, at jeg begyndte at holde foredrag om det, og hjalp andre med det samme, i min klinik.

Jeg har nu også taget en kostvejleder uddannelse, for at kunne hjælpe. I den forbindelse kom jeg til at tale med Heidi Brock, som også har uddannet sig til kostvejleder og hjulpet rigtig mange med at tabe sig via kostændring. 

Hvis andre kan opleve det samme som os, og være mange bekymringer foruden, – så vil det glæde os rigtig meget, derfor har vi lavet dette unikke forløb. 

Lidt om os.

Jeg Grace er 49 år og er uddannet mindfulness instruktør, lifecoach, spirituel mentor og Terapeut i EFT (behandling af stress, angst, traume og fobier) og nu også kostvejeder.

Heidi er 49 år er certificeret kostvejleder  – hun kender alt til de følelser der er forbundet med overvægt, og når man mislykkes, da hun også selv har været igennem stort set alle slankekur der findes.

Hendes erfaring og succes med selv at nå sit mål og holde det og hjælpe andre med det, har været igennem en kostomlægning, der er nem og simpel. Hun underviser i, at når først vi kender de valg, der er gode for os er det ikke så svært at komme i mål.


Det er IKKE bare endnu en slankekur!!!

 
Det er vigtigt at sige, at forløbet ikke i sig selv handler om at tabe sig, og det er ikke en slankekur. Men det handler mere om, at du får nye indsigter om sunde vaner, og nye måder at se dig selv på. Når du gør det, begynder du at træffe bedre valg for dig selv. En positiv bivirkning ved det er som regel også et vægttab. 

 

Du må derfor ikke sammenligne vores forløb med et traditionelt slankeforløb, da det er meget mere end det. Det er lige så meget et selvindsigtskursus, – hvor du får en mere positiv og selvkærlig opfattelse af hvem du er, og hvad du virkelig inderst inde har brug for. 
Du får også det andet med, altså kost, motion og vejning, men det er ikke udelukkende det primære.

 

Vores forløb stækker sig over 12 gange, hvor vi holder tæt kontakt, så du undgår at falde i gamle uhensigtsmæssige mønstre både fysisk og mentalt.

 

Om selve forløbet

Vi mødes en gang i ugen – hvor vi  både kigger på følelserne og den mentale del. Det vil sige du får coaching i skygge sider, negative overbevisninger og hvilke dårlige mønstre du har taget med dig, som styrer din adfærd. 

 

Derudover hjælper vi dig også med at ændre  dine madvaner, og hvad du kan erstatte den mad du plejer at spise, så du får lavet nogle bedre valg for dig selv, der holder og mætter. 
Du får gode tips og inspiration til din kost og også mulighed for at holde øje med din vægt. 
 

Vi begge elsker mad, derfor handler vores forløb ikke om, at der er forbudte fødevare, men mere om at man ikke indtager dem ubegrænset og altid.

 
Hvem kan deltage og hvad får jeg:

Forløbet er for dig der gerne vil forstå årsagen bag og et lag dybere end en almindelig slankekure. Det er for dig, der gerne vil have hjælp hele vejen i forløbet, til at ændre dine vaner.

Du får:

 


 • 12 gange fremmøde 
 • Hver gang er der oplæg enten med kost eller psykologiske og mentale værktøjer 
 • Ideer til små fedtforbrændningsøvelser (hvor alle kan være med)
 • Du bliver indimellem målt i cm. 
 • Måling af din vægt og fedtprocent mm. På Heidis super vægt
 • Du får kostråd der virker
 • En skriftlig ABC madplan, der er nem og overskuelig
 • kalorietæller oversigt af almindelige hverdags fødevare
 • Mentale teknikker til at slippe gamle vaner og mønstre
 • En effektiv metode til at slippe sukkertrang og overspisning
 • Online materiale med en del af det vi gennemgår
 • Ideer til sunde snack og kost til hverdag, og når du er ude
 • Online del til mental træning og opskrifter samt øvelser
 • Lille motions program
 • En facebook gruppe, hvor du kan få hjælp og støtte undervejs
 • 50% rabat på individuelle madplan
 • 50% rabat på individuelle sessioner i slip sukkertrang og overspisning


Normale forløb kun i kostvejledning udbydes hos mange til 5000 kr. 

Hos os kan du lige nu få dette 12 ugers forløb for en intro pris på 3500 kr. 

Hvis du tilmelder dig inden d. 10. september, så får du en yderlig rabat og kan få forløbet til kun 2999 kr. 

 

Fortrydelsesret/betingelser for dit køb:

Når du har betalt for dette produkt binder du dig til pladsen. Der gives ikke penge retur, hvis du ikke møder op, eller hvis du bliver forhindret i at deltage alle gangene. Du har dog mulighed for at, komme som gæst på et af de andre hold, eller lade en anden få din plads.

 

 

 

 

 

Erly birdy pris for 12 gange 2,5 timer (pr. gang 250 kr.)

2 undervisere pr. gang og e-mail support

 Pris inden d.10. september 999, – pr. måned ( i alt for 3 mdr. 2999)

Om forløbet: 

Vi kører små hold i forhold til mange andre. Det vil sige, der kan max. Være 20 på holdet. Vi mødes en gang i ugen, hvor der er oplæg om kost og mentale værktøjer. Du bliver vejet med Heidis specialvægt, der kan måle fedtprocent og meget mere.

Mødested: Tandklinikken Sydfyn Tåsinge, Bregningevej 43

Datoer: onsdag d. 26. oktober

Tidspunkt første gang: kl. 16.30-19.00 Inklusiv lidt sundt til ganen.

Tidspunkt efterfølgende: 16.30-18.00

Kontakt

Find mig her

– En del af CleverSupport

© All rights reserved

Lær hvordan du slipper sukkertrang og overspisning, med simple teknikker, uden du behøver at sulte dig eller undlade det du elsker

Book din gratis strategi-samtale for at opdage hvordan du med EFT- metoden, kan slippe sukkertrang og overspisning  (Værdi: 1.987 kr.)

Sådan får du en glad og stressfri hund, helt uden at skulle skælde ud eller straffe

Har du svært ved at få din hund til at gå pænt i snor? Bliver din ellers søde hund, vild og ustyrlig på turen, når der kommer gæster eller i andre situationer ? Gør den voldsomt inde eller i haven, når nogen går forbi? Hvis du nikkede ja til noget af det, så er du ikke alene. Langt de fleste elsker deres hund, men kan desværre ikke altid få dem til at lystre. Det resulterer i en hund, som er ustyrlig, urolig og i værste tilfælde skal gives bort eller aflives.

Mit navn er Grace Hidalgo og de sidste par år har jeg hjulpet over 4.000 hundeejere med at få en mere rolig og glad hund, der lystrer. Som resultat behøver man ikke være bekymret for at tage den med nogle steder.

I stedet for at gætte dig frem til hvordan du giver din bedste ven en god opdragelse, så kan du blot få den trænet her

De første par år sætter i høj grad rammerne for hvordan din hunds forhold til dig bliver. Hvis ikke den får den helt rigtige træning, så vil det kunne sætte sit præg resten af din hunds liv. I stedet for at du i timevis forsøger at finde brugbar info tilfældige steder på nettet, for at give den en god opdragelse, så kan du blot springe direkte til hvad der virker.

Ved at deltage på Mindful-Dog forløbet vil du ikke blot markant få en bedre relation til din hund, men også et positivt lederskab, så din hund lystrer dig bedre på alle punkter, men også bliver gladere, mere afbalanceret i det hele taget både ude og hjemme. 

Hvad har andre at sige om et forløb hos mig?

Ida Borch:

Vi har været til privatundervisning nede i hundeparken, og vi har haft Grace hjemme i Odense for at få hjælp til at få Atlas til at gå i snor, komme når man kalder og være omgængelig i stuerne. Det har fuldstændig ændret samlivet med hunden, fra at han var en 'sweet pain', som en gæst udtrykte det, til at han nu bare er verdens sødeste familiehund.

Channett Petersen:

Så er vi færdige med den grundliggende træning, super træning, og så man kan forstå det. Kan kun varmt anbefale Grace👍✔️✔️

Cecilie Hansen:

Grace er en fantastisk hundetræner. Giver både dig og hunden tid til at forstå læringsprocessen. Hun er så dygtig! Kan trygt anbefales.

Marie Andersen:

Vi er dig meget taknemmelig for dine gode råd og vejledning før vi fik vores hund, og da hun skulle opdrages.

Her er hvad du kommer til at få på din gratis strategi-samtale:

Lær hvorfor de fleste hundeejere FEJLER med at opdrage deres hund igennem min mindful-dog metode

De fleste hundeejere forsøger at opdrage deres bedste ven uden held. Det er ikke fordi de ikke ved hvad der skal til for at opdrage deres hund. Det er heller ikke fordi de ikke prøver. De ved blot ikke at for at opdrage sin hund, så skal du også være klar på at kigge på dig selv.

Det betyder helt lavpraktisk at din hund spejler dig, såfremt du er stresset, urolig og ikke glad, så kan din hund mærke det. Det lærer jeg dig præcist hvordan du undgår.

Hvad har andre fået ud af min mindful-dog metode?

Men hvem er jeg og hvordan har jeg hjulpet 3.000 hundejere?

Mit navn er Grace Hidalgo. I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde. Han som tandlæge og jeg som pædagog.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Det sidste år vi var der, blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Han var hele årsagen til at jeg startede mit “hundeliv”. Han var 9 mdr. da jeg tog ham med hjem, og det første stykke tid gik godt, men omkring 1,5 år efter begyndte jeg til hundetræning med Simon, men fik nogle træningsproblemer, i forhold til indkald og gå pænt, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder og mit livsprojekt blev født.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn i 2005.

Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.

I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Dette kan afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Udover min store interesse for hunde og adfærd har jeg også uddannelse som stressterapeut, mindfulnessinstruktør, massør, livsmentor, coach og pædagog. – det har ført mig videre og givet en ekstra dimension i min træning, hvor jeg har udviklet Mindful-Dog metoden, fordi hundetræning ikke kun handler om hunden. Jeg har forståelse for begge parter og min mission er at hjælpe både hund og ejer med at få et godt liv, ud fra glæde, overskud og balance i krop, sind og sjæl. 

Jeg er sikker på at du vil få noget ud af mine hold

Min succes er lig med mine kunders succes. Derfor er jeg så helt sikker på, at du og din bedste ven vil få en masse glæde og mere positiv relation. Såfremt at du dukker op på et hold mindst 2 gange og ikke føler at dit forhold til din hund bliver bedre, så får du muligheden for at ombytte det til 1:1 sessioner.

Du kan altså trygt investere i min hjælp, da du er garanteret forandringer, bedre relation og synlige resultater.

Book din gratis strategi-samtale og lær hvordan du kan få en rolig, glad og lydig hund (Værdi: 1.987 kr.)

I stedet for at du bøvler selv med at opdrage din hund, så kan du blot tilmelde dig et hold  eller individuelt forløb med mindful-dog metoden, så er du garanteret en rolig, glad og lydig hund. Dette sker helt uden at du skal straffe, råbe eller skælde ud. 

Samtalen er helt gratis og uforpligtende, og du får konkrete råd til at opdrage din hund undervejs.

Ring nu