Forestil dig at være professionel hundepasser med certifikat, der adskiller dig fra almindelige private hundepassere og pensioner!!!

Istedet for bare at være en der elsker hunde ….og godt vil passe hunde for venner og familie, uden at få noget for det, – …så forstil dig at du nu kan leve af at passe hunde…..

Med denne certificering som professionel hundepasser, vil du netop kunne få den drøm til at gå i opfyldelse. Du vil efter endt forløb kunne blive en respekteret hundepasser, som folk har tillid til og elsker at aflevere deres hund til, med ro i sjælen og de vil komme igen og igen…

Udfyld formularen og jeg vil ringe dig op for mere info…

NB. Betal kun hvis du er blevet optaget på kurset. Det sker først efter en personlig samtale på 29605539

Du kan booke en tid via knappen her: 

Praktisk info
Start D. 25. maj fysisk fremmøde

Sted: Søren Lolks vej 5. Hvis der er flere der er interesseret fra sjælland eller jylland, vil der blive oprettet ekstra hold, fredag eller Søndag.

Kurset består af 2 hele dage plus zoom 6 zoom møder.

Datoer: 
Lørdag d. 25. maj  fysisk fremmøde
Heldags kurser: 10-16
Lørdag d. 22. Juni certificering
Heldags kursus:10-16

 

Mandage frigiver jeg online video materiale.

Føste frigivelse d. 20. maj og efterfølgende 5 mandage. 

Sidste gang d. 24 juni

Zoom Q&A torsdage Kl. 20-21.30

Her kan du stille spørgsmål om materialet fra om mandagen. 

Første gang  torsdag d. 23. maj

Sidste gang torsdag d. 27. juni.

Pris: Erly bird inden 1. maj 2024

5000 kr. som engangsbeløb 

Eller ratebetaling 2X rater á 3000 kr. 

Normalpris: 7.900 som engangsbeløb

Rater 2x  3.750

ved spørgsmål ring 29605539

Hjemmesiden har været nede og noget driller stadigvæk. 

OBS!!!!

Tilmeld dig og betal kun efter vi har haft en indledende samtale 

Skriv på sms: 29605539, hvor du skal oplyser et træffetidspunkt. 

Eller udfyld formularen nedenfor

Hvis du ikke hører fra mig kan det være noget teknisk, så send en SMS.

 

Sådan bliver du certificeret hundepasser og får glade og tilbagevendende kunder, der anbefaler dig til andre...

Book en samtale og hør mere om hvordan du igennem dette kursus bliver certificeret hundepasser og hvilke krav der er til kurset…

På dette kursus, får du alle de nødvendige færdigheder, viden og tillid, så du professionelt kan tage vare på andres hunde, og få glade og tilbagevendende kunder, - der anbefaler dig til andre..

Elsker du hunde, og kan du godt lide, at gå ture, hygge, og træne med hunde. Og kunne du godt tænke dig en ekstra indkomst, hvor du lever af det du elsker aller mest – Nemlig hunde!!!

Har du allerede passet venners og familiens hunde, men kunne du godt tænke dig at gå skidtet videre og få en ekstra indtægt. 

Men ved du ikke rigtig hvordan du kommer i gang, og hvad der skal til for at skaffe kunder? 

Er du også lidt usikker på, om du ved nok om hunde, så du kan tage ansvar for fremmed menneskers hunde, hvis hunden har lidt udfordringer.

Hvad med kontrakt, hvem har ansvaret, hvad kan dine kunder forvente af dig, hvordan giver man en fremmed hund den bedste oplevelse, aktivering og træning, mens ejeren er væk, hvad hvis der sker noget, hvordan gør man med betaling  osv. 

 

Hvis du nikkede ja til noget af det, så er du landet det helt rigtige sted. 

Mange har interesse for hunde, og vil også gerne passe familiens hunde, –  men tænker ikke over, at det er noget man rent faktisk kan leve af – fordi man ofte forbinder hundepasning med noget man blot gør for venner og familie for at være hjælpsom. Men tænk hvis du også kunne hjælpe andre og endda blive betalt for det med glæde, fordi folk føler sig trygge ved at aflevere deres guldklup til dig….

Forestil dig hvordan det ville være, hvis jeg fortalte dig, at du faktisk godt kan leve af at være privat hundepasser, om ikke andet kan du have det som et godt bijob. – hvor du med tryghed og sikkerhed, ved at den måde du griber det an på, – er det bedst for både dig, hundene og ejerne. 

Ville det ikke være fantastisk og verdens bedste job???

Mit navn er Grace Hidalgo siden 2005 har jeg hjulpet over 4.000 hundeejere med at få en mere rolig og glad hund, der lystrer. Som resultat behøver man ikke være bekymret for at tage den med nogle steder. Jeg har mit eget private hundetræningscenter og har også haft pension, lavet privat pasning, og haft hunde i træningsophold.

Kursus Indhold

 
 • Raceforskelle
 • Udviklingsfaser
 • Aktivering stimulering på opholdet
 • Mødet med andre hunde på gåtur
 • Det gode og positive lederskab mens den er hos dig
 • Hundesprog
 • Indkøring i dit hjem eller hvis du skal passe den i deres hjem
 • Aflevering og udleverings tider
 • Modtagelsen af hunden
 • Praktisk info til ejer
 • Betaling og kontrakter
 • Hvis uheldet er ude
 • Info om hunden/papir
 • Flere hunde på een gang
 • Den gode gåtur
 • Den første dag
 • Den første nat

Alle kan kalde sig hundepasser......
Men ikke alle kan kalde sig certificeret hundepasser
eksamineret af en professionel hundeadfærdsinstruktør

Det første møde med hund og ejer, er afgørende for hvordan hundens ophold bliver og om ejeren vil vælge dig til at passe deres dyrebare guld.  

Men som professionel passer er det lige så vigtigt, at tune sig ind på om hunden og du selv er et godt match, og om du kan give hunden det den har behov for, alt efter hvad den er vant til og dens vaner og rutiner.

Derfor er det vigtigt, at du lærer alt det, der kan påvirke hunden i dens adfærd og ophold hos dig. 

Metoderne og proceduren i forhold til modtagelse af hunden første gang, har stor betydning for, om det bliver et godt ophold hos dig.

Får man ikke tunet sig ordentlig ind på hunden, og overvejet om man kan give hunden det den har brug for, – så kan det blive nogle meget lange dage og en negativ oplevelse, både for hunden og dig.

Derfor er der en del ting, der kan være gode at vide, da en hund ikke bare er en hund…

Netop det lærer du på kurset som certificeret hundepasser.

Forestil dig hvad det vil betyde både for dig og ejeren at du har et certifikat...

Med et certifikat er du ikke længere kun en der elsker hunde, men du er også en folk stoler på og har tillid til at du gør det bedste du har lært….

Så forestil dig at du kan annoncere for din private hundepasning med et certifikat der beviser, at du er professionel og har en grundig faglig viden om hunde.

Tænk hvor godt det ville føles, at du både kan give din kærlighed og omsorg til de hunde du passer, samtidig med at du kan få en indtjening på det du elsker at lave.

Hvis du oven i købet ved, at du har den rette viden til at kunne passe andres hunde, så de får den rette pleje, aktivering og træning. Det vil gøre, at du kan klare enhver situation med ro i sjælen, fordi du er blevet uddannet til det. 

Når du netop er sikker i det du gør er rigtigt, får du langt nemmere positiv feedback fra dine kunder, fordi de kan mærke på deres hund, at den er glad for dig, så de får lyst til at booke dig igen og igen…. 

Med denne certificering som professionel hundepasser, vil du netop kunne få den drøm til at gå i opfyldelse. Du vil efter endt forløb kunne blive en respekteret hundepasser, som folk har tillid til og elsker at aflevere deres hund til uden bekymring, så de kan nyde deres ferie…

 

 

 

Derfor skal du blive certificeret

 

Når du er blevet certificeret, så får du et netværk af ligesindet og folk du kan spare med. 

Derudover, undgår du at lave alle de klassiske begynder fejl.Ved at blive certificeret få du alle de gode tips og tricks til professionel håndtering, fra mine 20 års erfaring med at passe og træne hunde, – da jeg både har haft pension, privat pasning, og har haft hunde i træningsophold.

Lær hvordan du adskiller dig fra andre private ved både at være  kærlig og professionel hundepasser ud fra moderne hundepsykologi og viden…

Få den grundlæggende viden om adfærd, sundhed, sikkerhed og håndtering af hunde og de forskellige racer

Forbedre din troværdighed og tiltræk flere kunder ved at kunne fremhæve, at du er certificeret og arbejder professionelt.

Forbedre din indtægt og byg din forretning op til at blive mere professionel.

Mulighed for at være med i et samarbejde, hvor du vil kunne få henvisninger og nemmere få fyldt op i dine pasningsperioder.

 

Hvem kan deltage

Er du over ca. 23 år, – og elsker du at drage omsorg for hunde, gå ture, lege, og aktivere hunde. Har du lyst til at lære om teorien bag hundes adfærd mm. og har du mulighed for at sætte 2 hele dage af til undervisning i weekenden. Plus at modtage undervisning på zoom. 

Men for at være helt sikker på om Kurset er noget for dig, vil jeg invitere dig til en afklarende samtale, – hvor du hører mere om Kurset, og du kan få afklaret om det er noget for dig. Hvis du er lidt yngre, så kan der gives dispensation, hvis man har særlige erfaringer.

 

Hvad har andre at sige om et forløb hos mig?

Ida Borch:

Vi har været til privatundervisning nede i hundeparken, og vi har haft Grace hjemme i Odense for at få hjælp til at få Atlas til at gå i snor, komme når man kalder og være omgængelig i stuerne. Det har fuldstændig ændret samlivet med hunden, fra at han var en 'sweet pain', som en gæst udtrykte det, til at han nu bare er verdens sødeste familiehund.

Channett Petersen:

Så er vi færdige med den grundliggende træning, super træning, og så man kan forstå det. Kan kun varmt anbefale Grace👍✔️✔️

Cecilie Hansen:

Grace er en fantastisk hundetræner. Giver både dig og hunden tid til at forstå læringsprocessen. Hun er så dygtig! Kan trygt anbefales.

Marie Andersen:

Vi er dig meget taknemmelig for dine gode råd og vejledning før vi fik vores hund, og da hun skulle opdrages.

Her er noget af det vi gennemgår til en optagelses samtale

Hvad har andre fået ud af min hjælp

Men hvem er jeg og hvordan har jeg hjulpet 4.000 hundejere?

Mit navn er Grace Hidalgo. I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde. Han som tandlæge og jeg som pædagog.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Det sidste år vi var der, blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Han var hele årsagen til at jeg startede mit “hundeliv”. Han var 9 mdr. da jeg tog ham med hjem, og det første stykke tid gik godt, men omkring 1,5 år efter begyndte jeg til hundetræning med Simon, men fik nogle træningsproblemer, i forhold til indkald og gå pænt, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder og mit livsprojekt blev født.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn i 2005.

Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.

I dag er pensionen nedlagt, da jeg primært koncentrer mig om holdtræning og adfærdskonsultationer samt træningsophold. Dog tager jeg indimellem hunde ind i privat pasning, hvis jeg har tid. 

I dag uddanner jeg både trænere og private hundepassere, så jeg kan give alt min viden og erfaring videre til andre, med samme passion for hunde, som jeg selv har. 

 

Book din afklarings-samtale

Inden du udfylder, vil jeg blot gøre opmærksom på, at jeg ikke optager alle der henvender sig. Du skal opfylde nogle optagelseskrav, derfor laver jeg først en samtale, hvor jeg vurderer, om du er det rette match til denne uddannelse. Her vil jeg stille dig nogle spørgsmål bla.:

1) Dine forventninger

2) Hvad du har lavet før

3) Dine erfaringer og evt. arbejde og uddannelser

4) Hvad du i forvejen ved om hunde

5) Hvor du bor i landet og om du bor i hus, lejlighed, rækkehus …

6) Dine ambitioner med uddannelsen

7) Din alder

8) Familens størrelse mm.

Herudfra vil jeg vurdere om du er et match til uddannelsen.

 

Få en afklarende samtale om certificeringen i Professionel hundepasser er noget for dig. Du får afklaret følgende

Få afklaring på om "privat hundepasser kurset"
er noget for dig....

Udfyld formularen hvis du vil ringes op og høre mere.

Kontakt Grace Hidalgo 29605539

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ring nu