Lær hvordan du kan leve af din passion Som Mindful-Dog træner, der kan hjælpe familiehundejere på et dybere plan

Book din gratis 30 minutters afklarings-samtale for at lære hvordan du kan hjælpe andre hundeejere med at træne deres hunde via min mindful-dog metode (Værdi: 1.497 kr.)

Sådan kan du gøre en forskel i hundeverdenen igennem Mindful-Dog metoden og samtidig leve af det..

Vil du gerne supplere din eksisterende indkomst? Elsker du hunde? Lyder tanken om at tjene penge på at arbejde med hunde som noget for dig? Hvis du svarede ja til noget af det, så er du landet det helt rette sted.

Mit navn er Grace Hidalgo siden 2005 har jeg hjulpet over 4.000 familie hundeejere med at få en mere rolig og glad hund, der lystrer, helt unden at skælde ud.

Nu åbner jeg op for min Mindful-Dog træner uddannelsen, som går et lag dybere end almindelig hundetræning og hvor vi kigger holistisk på samspillet mellem hund og ejer. Som resultat vil du kunne hjælpe andre med at skabe en bedre relation til deres hund, på en måde der er holistisk, hundevenligt og hjertelig.  

Forestil dig at tjene penge på at arbejde med noget, som du elsker og ikke føles som arbejde!

Har du nogensinde haft en nagende fornemmelse af, at hvad du laver ikke interesserer dig særligt meget? At livet gemmer på noget mere, og at man rent faktisk kan tjene penge på at gøre noget man elsker?

Vidste du at: Du kan sagtens arbejde med noget, som ikke føles som arbejde! Forestil dig at tjene penge på noget, som føles som en hobby for dig. Det er netop hvad jeg har selv har gjort igennem 20 år og som jeg gerne vil lære dig her. 

Såfremt du elsker hunde og vil gøre en forskel for andre mennesker, så vil denne uddannelse være noget for dig. Især også hvis du ved der er et ekstra og overset lag i hundetræningen, som ikke kun handler om hunden. Men som handler om nonverbal kommunikation, energiarbejde, empati, selvindsigt samt psykisk og spirituel udvikling…Noget  mange overser og som jeg giver dig en masse redskaber til at komme i kontakt med og bruge i din undervisning….

På din gratis 30 minutters samtale vil du lære hvordan du kan tjene op mod 50.000 kr./md. ved at arbejde som hundetræner

Hvad har andre at sige om et forløb hos mig?

Ida Borch:

Vi har været til privatundervisning nede i hundeparken, og vi har haft Grace hjemme i Odense for at få hjælp til at få Atlas til at gå i snor, komme når man kalder og være omgængelig i stuerne. Det har fuldstændig ændret samlivet med hunden, fra at han var en 'sweet pain', som en gæst udtrykte det, til at han nu bare er verdens sødeste familiehund.

Channett Petersen:

Så er vi færdige med den grundliggende træning, super træning, og så man kan forstå det. Kan kun varmt anbefale Grace👍✔️✔️

Cecilie Hansen:

Grace er en fantastisk hundetræner. Giver både dig og hunden tid til at forstå læringsprocessen. Hun er så dygtig! Kan trygt anbefales.

Marie Andersen:

Vi er dig meget taknemmelig for dine gode råd og vejledning før vi fik vores hund, og da hun skulle opdrages.

På din gratis 30 minutters samtale vil du lære hvordan du kan tjene op mod 50.000 kr./md. ved at arbejde som hundetræner

Her er hvad du kommer til at få på din gratis strategi-samtale:

På din gratis 30 minutters samtale vil du lære hvordan du kan tjene op mod 50.000 kr./md. ved at arbejde som hundetræner

Hvad er hemmeligheden bag min mindful-dog metode og hvorfor fungerer den så godt?

Hemmeligheden bag min mindful-dog metode er, at vi starter med ejeren af hunden – ikke hunden. Roden til hundens dårlige adfærd stammer som oftest fra ejeren. Hunde bruger deres sanser i en meget høj grad, hvilket vil sige at såfremt at ejeren er panisk, sur og urolig, så vil hunden opfange denne adfærd og gentage den i sin egen adfærd og spejle den ofte på en uhensigtsmæssig måde. Det dykker vi dybere ned i og kigger på de helt tekniske værktøjer, vores og hundens empatiske evner, intuitiv træning og vores måde at kommunikere med vores hund på som ikke handler om kommandoer og hård opdragelse.

Du vil have nemt ved at skabe gode resultater for dine kunder med min mindful-dog metode

Det nytter altså ikke noget straffe hunden eller at skælde den ud. For hunden opfanger denne hidsige og urolige energi og afspejler den. I stedet handler det om at dirigere hundens adfærd i den rigtige retning og øge din bevidsthed og hjælpe ejerne med at se på sig selv og øge deres bevidsthed igennem bestemte metoder. Med denne viden bliver du en eftertragtet hundetræner, da du vil kunne skabe fantastiske resultater uden at være hård eller råbe ad hunden eller påføre den fysisk straf…

På din gratis 30 minutters samtale vil du lære hvordan du kan tjene op mod 50.000 kr./md. ved at arbejde som hundetræner

Hvad har andre fået ud af min mindful-dog metode?

På din gratis 30 minutters samtale vil du lære hvordan du kan tjene op mod 50.000 kr./md. ved at arbejde som hundetræner

Så hvem er jeg og hvorfor er jeg kvalificeret til at give dig en uddannelse i hundetræning?

Mit navn er Grace Hidalgo. I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde. Han som tandlæge og jeg som pædagog.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Det sidste år vi var der, blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Han var hele årsagen til at jeg startede mit “hundeliv”. Han var 9 mdr. da jeg tog ham med hjem, og det første stykke tid gik godt, men omkring 1,5 år efter begyndte jeg til hundetræning med Simon, men fik nogle træningsproblemer, i forhold til indkald og gå pænt, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder og mit livsprojekt blev født.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn i 2005.

Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.

I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Dette kan afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Udover min store interesse for hunde og adfærd har jeg også uddannelse som stressterapeut, mindfulnessinstruktør, massør, livsmentor, coach og pædagog. – det har ført mig videre og givet en ekstra dimension i min træning, hvor jeg har udviklet Mindful-Dog metoden, fordi hundetræning ikke kun handler om hunden. Jeg har forståelse for begge parter og min mission er at hjælpe både hund og ejer med at få et godt liv, ud fra glæde, overskud og balance i krop, sind og sjæl. 

Al den viden og erfaring vil jeg gerne dele i min Mindful-Dog metode, så du undgår og kan springe alle de fejl over jeg har lavet undervejs….

På din gratis 30 minutters samtale vil du lære hvordan du kan tjene op mod 50.000 kr./md. ved at arbejde som hundetræner

Jeg er sikker på at du vil få noget ud af min træning

Jeg har igennem tiden haft rigtig mange glade kunder, fordi jeg tager individuelle hensyn. Jeg er også sikker på at du med stor sandsynlighed er et godt match til uddannelsen, – alene fordi du sidder og læser så langt og i det hele taget har fundet mig, og er blevet tiltrukket af uddanneslen. 

Men nogle gange kan man jo alligevel godt have brug for at hilse på in person. Her kan du få et zoom måde, besøge mig eller booke en telefonisk samtale og få det afklaret helt. 

Her vil du også kunne få svar på priser, opstart, hvad det kræver mm.

Du har også 8 dages fortrydelses ret, når du har købt kurset, – hvis du netop vil sikre din plads, men alligevel lige tænke lidt længere over det. De første pladser var nemlig hurtigt væk, – så det kan være en måde at sikre sig en plads – uden helt at binde sig, så du har lidt tænketid, – da det ellers er først til mølle..

Uddannelsen kan du tage både på Fyn og sjælland, – der er 5 pladser tilbage på Sjælland og 4 på Fyn – er der nok, så kommer der også et hold i Jylland…

På din gratis 30 minutters samtale vil du lære hvordan du kan tjene op mod 50.000 kr./md. ved at arbejde som hundetræner

Book din gratis afklarings-samtale og lær hvordan du kan skabe en ekstra indkomst ved at arbejde som hundetræner via min mindful-dog metode (Værdi: 1.497 kr.)

Du bør booke denne samtale såfremt du kan nikke genkendende til følgende punkter:

Såfremt du sagde ja til ovenstående, så book din gratis afklarings-samtale herunder. Du vil lære den hurtigste og nemmeste måde at skabe en ekstra indkomst ved at arbejde med hunde. 

På din gratis 30 minutters samtale vil du lære hvordan du kan tjene op mod 50.000 kr./md. ved at arbejde som hundetræner

Ring nu