Glem alt om din,
Tandlæge
skræk og få smilet tilbage

oplev smertefri behandling, med vores beviste metoder og strategier til at slippe tandlægeskræk. Giv slip på tandlæge fobi nu.

5/5

Dr. Lissa Jenn

Dermatology Specialist

12 years experience

Lad ikke længere din skræk for tandlæger styre dit liv - slip din skræk en gang for alle

Er du bange for tandlægen? Oplever du at du ofte afllyser aftaler eller undgå tandlægen helt på grund af din frygt? Har din angst forhindret dig i at få den tandpleje, du har brug for?

Det er tid til at tage kontrol over dit liv og overvinde din frygt en gang for alle. Med Tandlægeskræk Terapi kan du endelig opleve smertefrie tandlægebesøg og få den pleje, du fortjener. Vores afprøvede teknikker og strategier har hjulpet utallige mennesker som dig med at overvinde deres tandlægeskræk og få den behandling, de har brug for.

Lad ikke din frygt styre dit liv længere. Kontakt os i dag og begynd at smile igen

Farvel til
tandlæge Skræk - vi hjælper dig hele vej

Er du en af de mange der oplever ubehag og frygt, bare ved at tænke på at skulle til tandlæge?

Får lyden af boret, lugten, tanken om mulig smerte, varighed og hvor meget der skal laves, – dig til at få koldsved og hjertebanken

Frygt ikke mere, Vores tandlægeskræk behandling er her for at hjælpe dig med at overvinde din uro, angst og frygt for al den ubehag du frygter og endelig kan få lavet den tandbehandling du har brug for og længe har ønsket.

Vores terapeut og team
hjælpe dig godt igennem din behandling

Vores afprøvede teknikker og metoder har hjulpet utallige personer, som dig selv med at føle sig rolige, og afslappet under tandlægebesøg hos os. Ikke flere aflyste tider eller lidelse i stilhed inden besøget. 

Du fortjener at have et sundt tandsæt og pænt smil, uden frygten for at holde dig tilbage på grund af ubehagelige tanker og følelser inden du kommer.

 Det er tid til at tage kontroll over din tandlægeskræk og opleve  stressfri tandlægebesøg med tandlægeskræk terapi.

Forestil dig at kunne gå till tandlæge helt uden uro og ubehag

Hvordan ville det være hvis du ikke længere var bange:

Forestil dig at føle dig rolig og afslappet i tandlægestolen i stedet for at føle dig spændt og angst. Forestil dig at kunne få den tandpleje, du har brug for, uden du bliver overvældet af ubehag eller smerte. Forestil dig at have sunde, smukke tænder og et selvsikkert smil, som du er stolt af at vise frem Med Tandlægeskræk Terapi kan du gøre disse forestillinger til virkelighed. Vores afprøvede teknikker og strategier hjælper dig med at overvinde din tandlægeskræk og få den nødvendige tandpleje uden stress eller bekymring.

Slut med at udskyde planlagte tider, ikke mere flovhed, dårlige nerver, bekymringer, skam og ikke mere lidelse i stilhed pga. tandpine eller andre tandkødssygdomme.
Med Tandlægeskræk Terapi kan du endelig tage kontrol over din mundsundhed og leve et lykkeligere og sundere liv, hvor du tør smile og tale frit uden at skulle dække eller skjule dine tænder.

4.9/5

Dr. Rachel Haldims

Family medicine

20 years experience

5/5

Dr. Mariel Senry

neurologist

13 years experience

4.8/5

Dr. Damian Pix

orthopedic surgeon

16 years experience

4.5/5

Dr. Shi Yon

Cardiovascular Specialist

11 years experience

How does it work?

1

Med tandlægeskræk terapi kan du forvente

✓ Et bevist virksom metode til at slippe din angst/fobi/skræk for tandlæger

2

certificeret terapeut

✓ specialist viden inden for tandlægeskræk behandling

Dr. Chyna Jackson

Optometrist Specialist

3

Et forløb

✓ Du får et forløb på 3 gange, som plejer at være nok til at kunne gå i gang med sin behandling

4

Stress release

✓ Effektive teknikker og metoder til at berolige dig, før, under og efter behandlingen

hvad vores patienter har sagt...

"Jeg var slet ikke klar over at min oplevelse fra bil ulykken kunne påvirke at jeg var bange for at gå til tandlæge, - da det blev belyst, har jeg sluppet helt min skræk.."

Jette

"jeg var så bange at jeg slet ikke turde gå ind på klinikken - men efter 3 gange, hos Grace var jeg klar til at gå i gang, og nu har jeg både fået ordnet over og undermund, og er ikke længere flov over at smile - efter 30 år med skræk - kan varmt anbefales, det er for dumt at lide i stilhed, når det kan ordnes"

Ole

“Jeg var engang ved at blive kvalt i noget mad som 3 årig, og når jeg skulle til tandlæge fik jeg voldsomme brækreflekser - men efter Grace gav mig behandling på det, så kunne jeg gennemføre en behandling uden at skulle op at sidde en eneste gang

Lene

Vi er her til at besvare spørgsmål

Har du spørgsmål angående om en behandling er noget for dig eller hvordan det forløber, så er du velkommen til at ringe og få mere info.

Tandlægeskræk behandlingen koster 2100 for 3 gange a ca. 1,5 time. Hvis du får behandling hos os, kan du få rabat.

Ja, du kan sagtens få online behandling, det er lige så effektivt og du får det samme ud af det. Faktisk kan det være en fordel da det for mange føles mere trygt hjemme.

Behandlingen består af en pakke på 3 gange, men man kan godt få ekstra gange, men det er sjældent nødvendigt.

Køber du Tandlægeskræk pakken, kan du få rabat på det fulde beløb til den tandbehanling du skal have lavet på frie ydelser som kroner, broer, implantater. (Dog ikke sygesikringsydelser, som undersøgelser, tandrensninger etc. )

Klar til at
blive kontaktet?

Ring nu