Mindful-Dogness - hundeinstruktør uddannelse

Drømmer du om at leve af din passion for hunde?

Går du og drømmer om at blive hundetræner, men du ved ikke rigtig hvordan du skal komme i gang og gribe hele forretningsdelen an og det kan være svært at tage springet?

Jeg har været professionel hundetræner siden 2005, og har hjulpet over 4000 hundeejere, med hjælp til hverdagslydighed, konkurrencetræning og hjælp til adfærdsproblemer

Jeg har begået alle de fejl man kan begå, både som ejer,  træner, men også forretningsmæssigt, – jeg har måtte lære det hele på den hårde måde helt fra bunden.

Du kan slippe for at begå de samme fejl som mig – for jeg har pakket et helt program, med alt det du har brug for at vide for at blive en dygtig familiehundetræner og du har endda mulighed for et job efterfølgende hos mig, hvis du ikke orker at skulle stå med markedsføring og tilmeldinger, hjemmeside mm. selv. 

Om Mindful-Dogness hundeinstruktør uddannelsen:

 •  

Drømmer du også om at hjælpe hunde og deres ejere til en bedre hverdag, så har du nu mulighed for at uddanne dig til Mindful-Dogness hundeinstruktør.

Efter endt uddannelse hos mig, kan du blive et del af mit team, hvor du bliver aflønnet af mig og har dine egne hvalpehold, unghundehold, gå pænt hold  Mindful-dogness hold mm, hvor du kører undevisningen ud fra mit trin for trin program. 

Det betyder at du egentlig ikke skal tænke på andet end det du brænder for – nemlig hundetræningen 🙂 Jeg har træningspladser flere steder i landet, og jeg søger for, at du får fyldt hold, og har det materiale til dine kursister, som du skal bruge. 

Uddannelsen henvender sig til alle nye trænere der ikke har noget erfaring.

Mindful-Dogness er en anderledes uddannelse, der går bag om hele essensen i hundetræningen, .- nemlig det at være i nuet, få ro på og være tilstede i træningen og og hjælpe ejeren til at knytte en god relation til hunden. 

Det kræver at man har forståelse for både sig selv og ens egne reaktioner, signaler og handle mønstre. Og samtidig have øje for hunden som væsen og væren samt indsigt i, hvordan dyr lærer igennem positiv indlæring. 

Men også en bevidsthed om, hvordan man som ejer og hund påvirker hinanden energimæssigt, og hvordan man kan styrke relationen med sin hund ud fra ens egen sindstilstand, bevidsthed og nonverbal kommunikation samt positive og hundevenlige indlæringsmetoder. 

I en travl hverdag misser vi  som ejer ofte de små signaler vi og hunden sender ud, hvis vi ikke er vågne.  Det kan have stor betydning for de resultater vi får i vores træning eller relation med vores hund. 

Med den rette sindstilstand kan vi ændre hundens adfærd til det bedre. Men vi kan også med den forkerte sindstilstand også kaldet stress – påvirke hunden i en negativ retning og omvendt. Det er ikke kun selve øvelsernes opbygning, der har betydning for hunden, men hele vores sindstilstand. Det budskab skal vi gerne som trænere have viderformidlet. 

Mindfulness- instruktør uddannelsen går et lag dybere end almindelige træner uddannelser, for vi kigger både på ejeren, hunden og indlæringsmetoderne, men også vores sindstilstand og stress niveau.

Du bliver undervist i følgende emner :

 • Opbygning af din træning trin for trin
 • Klikker princippet og andre indlæringsmetoder
 • Hunden som væsen
 • Basis racekendskab
 • udviklingsfaser
 • Hvalpeadfærd og normal adfærd
 • Aktivering stimulering
 • Håndtering af stress hos hunden
 • Opbygning af basale lydighedsøvelser sit, dæk, plads, nej, øjenkontakt, lineføring, hilse, indkald, bliv 
 • Socialisering
 • Stressens indvirkning på hund og ejer
 • Stresshåndterings øvelser for hund og jer
 • Mindfulness øvelser til at skabe ro før strening
 • Fysisk beroligende punkter hos hund og ejer
 • Indsigt i stress release værktøjer
 • Træningsplan for hvalpehold
 • Træningsplan for unghundehold
 • Træningsplan for Gå pænt hold
 • Træningsplan for Indkald
 • Træningsplan for Mindfuldogness hold
 • Træningsplan for et trick og aktiveringshold
 • Den gode kommunikation med ejer
 • Nonverbal/indfølende kommunikation med din hund (nogle går så vidt at kalde det telepati, jeg kalder det nonverbal kommunikation, da det ikke handler om at tankelæse, som mange tror, men det handler mere om at lære at skærpe sine sanser for at modtage hundens signaler og følelsestilstand)
 • Hundesprog
 • Det gode lederskab
 
Du får tilsendt materialet på mail via et forløb – hvor du får trin for trin lektioner. Derudover er der zoom møder, hvor der er ca. timers spørge runde alt efter behov. 

hvis Corona restriktionerne tillader det, så mødes vi fysisk til 3 hele træningsdage, som er obligatoriske for at kunne få sit bevis. 

Derudover vil der være en eksamen hvor du viser nogle praktiske øvelser med hund eller med en lånehund. 

Der vil også være en skriftlig eksamen 

Dog ikke med karakter, men bestået eller ikke bestået. Man kan naturligvis gå op igen, – hvis man ikke består.

Ønsker du at blive aflønnet hundetræner hos mig?

Hvis du vælger at arbejde sammen med mig, – skal du have gået med som føl på min. 1 hvalpehold, 1 unghundehold,  1 gå pænt hold og 1 mindful-dogness hold. Derudover skal du selv have kørt et hold af hvert, hvor jeg er der som observatør. Herefter kan du blive ansat med en timeløn på 200 kr. Jeg står for alt med markedsføring, træningsbaner, bookinger, informationsmails mm.

Ring og hør nærmere 29605539

Historien bag Mindful-Dogness

I 2019 blev der efterspurgt på en instruktøruddannelse i Mindful-Dogness, fordi flere trænere netop savnede noget, der kunne bruges til folk og hunde, der havde forhøjet stressniveau og til ejere med diagnoser. Jeg havde i flere år gået med en tanke om sådan en uddannelse, men havde ikke rigtig tid til at gøre så meget ved det.

 I 2020 lavede jeg så mit første hold for 6 trænere fra en hundeklub på Ærø, som ønskede at blive Mindful-Dogness instruktører. Jeg kørte dette første kursus som et prøve forløb, hvor vi mødtes fysisk på et hold over 6 hele kursus dage fordelt over et halvt år. Dette hold gav mig god feedback og input til forbedringer. Jeg var klar til at køre hold nr. 2. for helt nye trænere, som ikke endnu har en træner uddanelse. MEN så kom Corona. Hvor vi ikke må mødes fysisk, så braste den plan. 

Jeg har derfor været nødt til at tænke lidt ud af boksen og besluttede mig for at lave forløbet som et online studie med tekster, lydfiler og video, zoom møder 1 gang i måneden plus 3 hele fysiske træningsdage fordelt over 3 gange. Hen over et år.

Fordi en stor del af det vil være online, kan du få dette forløb til en super billig pris, og være blandt nogle af de første Mindful-Dogness instruktører. Det er en unik uddannelse jeg har udviklet, som derfor ikke udbydes andre steder tilsvarende. 

Pris

Normalpris når jeg har kørt mit første online hold,  vil komme til at ligge på 25.000 kr. inklusiv moms. Men fordi det er en pre launch kan du få det til kun 19.000 kr. inklusiv moms. Hvilket er tjent hjem på de første 4 hold du har, hvis du tager 500 kr. for et hold med 10 deltagere, så har du 5000 kr. pr. hold. x 4 =20.000 kr.

Hvad er et prelaunch og hvad kan jeg forvente: Det er en for lancering (en slags forpremiere). For dig betyder det blot, at du ikke med det samme har adgang til alt det skriftlige materiale, videoerne og øvelserne. 

Materialet bliver lavet undervejs, så du får lektionerne løbende som de bliver lavet, ligesom hvis du gik på en almindelig skole, så vil du få dit materiale før eller efter hver lektion.

Eller på samme måde, som hvis du gik til undervisning hos mig på holdtræning. Du kan altså ikke smugkigge på næste lektion, som man ellers ofte kan på onlineforløb. Der får du ofte alt materialet på een gang. 

 Du kan ikke afspille alle afsnit med det samme. 

Historien bag: 

Træningskonceptet er udviklede jeg ( Grace Hidalgo) i 2014. Jeg har professionelt arbejdet med hunde siden 1999. Først i Grønland som slædehunde-kusk for turister i 1999-2002.

sidenhen fra 2005 i mit eget træningscenter for familiehunde på Sydfyn.’

Min vision har altid været at give hundejere redskaber til at få en glad og lydig familiehund via positiv indlæring og stress fri træning. 

Ideen til Mindful-Dogness fik jeg, fordi jeg kombinerede min viden som uddannet klikkertræner og hundeadfærdsinstruktør med min erfaring som stress coach, terapeut og mindfulness-instruktør for mennesker med stress, angst og fobier.

Om Grace Hidalgo:

15 års erfaring som professionel hundetræner

Hvorfor Hundetræner?

Jeg er egentlig uddannet pædagog, men som sagt tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Sidste år blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Ham begyndte jeg til hundetræning med men fik nogle træningsproblemer, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn.

Dengang havde jeg også pension og træningsophold, plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.

I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Dette kan afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Jeg bor på Tåsinge ude på landet og er gift med H.C. wulff. Vi har sammen 2 børn, 1 hund, 3 heste, 3 skildpadder og fisk. Med andre ord har vi omgivet os selv med masse af natur og dyr, som vi elsker.

Kontakt

Find mig her

© All rights reserved