Bliv Professionel Mindful-Dog instruktør

Mindful-Dog- træner

Vil du også være en dygtig Mindful-Dog instruktør????

Få de værktøjer og den viden du har brug for, så du altid ved, hvordan du bedst kan hjælpe hundeejere med at træne deres hunde ud fra positive metoder og en hjertelig tilgang. På den måde får du glade, faste og nye kunder der er villig til at betale for din hjælp, så du rent faktisk kan leve af det du holder aller mest af - nemlig at hjælpe hunde og deres ejere.

Synes du ikke rigtig der er findes en uddannelse eller job, der dækker dit behov for at arbejde både med mennesker og hunde professionelt, og som man oven i købet kan leve af?

Hvis du nikkede ja, så er du landet det helt rigtige sted. Mange har interesse for hunde, men tænker ikke over, at det er noget man rent faktisk kan leve af – fordi man ofte forbinder hundetræning med frivilligt arbejde i en klub. 

Det gør at mange opgiver deres drøm og blot tager et kedeligt arbejde, eller uddannelse, som de ikke rigtig er glade for. Det resulterer i, at man måske dropper ud, eller ofte hopper fra det ene job til det andet, fordi man ikke tør følge sin passion.

Men sådan behøver det slet ikke at være. Der findes både en uddannelse og masse af arbejde, hvor man kan arbejde med hunde, træning og mennesker.

 

 (Foto: Grace Hidalgo)

Jeg er professionel hundeadfærdsinstruktør og har igennem de sidste 20 år levet af min passion. Jeg har taget flere forskellige Kurser og uddannelser i hundepsykologi, træning og adfærd. Jeg er derudover også uddannet pædagog, Mindfulness instruktør, terapeut, stress coach og livsmentor. Jeg har selv gået hele vejen fra et helt traditionelt job, som jeg droppede for at leve af min passion for hunde siden 1999. Og i 2005 startede jeg min egen private hundetræningscenter for familiehunde. Jeg har også undervist andre trænere, og uddannet trænere. Jeg har siden 20012 udviklet et helt nyt koncept Mindful-Dog metoden, hvor jeg bruger min viden om både hunde og mennesker  i løsningen af problemadfærd og i den almindelige træning. Den viden brænder jeg for at dele med mine instruktør elever. 

Alle kan kalde sig hundetrænere, - men ikke alle kan kalde sig Mindful-Dog træner.

De første par år sætter i høj grad rammerne for hvordan din hunds forhold til dens ejer bliver. Hvis ikke de forstår deres hund og får skabt et godt og sundt lederskab, så kan det blive svært at få den til at lystre især på gåturen, eller når der kommer nogen.

Derfor er det vigtigt, at de lærer alt det der kan påvirke hunden i dens udvikling og adfærd. Metoderne man bruger har stor betydning, – men indsigten i ejerens relation, humør og energi har også en stor betydning.

På almindelige hundeskoler kigger man primært på hunden og træningsmetoder og i mange tilfælde er det ikke altid nok. Derfor er der mange trænere, der må opgive at hjælpe. Jeg får derfor henvist en del på den baggrund, fordi de misser en vigtig del. For de mangler netop den brik jeg bruger i mindful-Dog metoden.

Så tænk hvis du som træner blot  kan springe direkte til hvad der virker?

Ved at deltage på min uddannelse, vil du ikke blot få en helt ny viden og indsigt i forhold til din hund, – men du vil også kunne løse lettere adfærds udfordringer med andres hunde.

Få afklaring på om Instruktør uddannelsen er noget for dig

Udfyld formularen og kom direkte over i min kalender, hvor du kan bestille tid til en uforpligtende samtale 

Få en uforpligtende samtale om udannelsen er noget for dig. Du får afklaret følgende:

Hvad har andre at sige om et forløb hos mig?

Ida Borch:

Vi har været til privatundervisning nede i hundeparken, og vi har haft Grace hjemme i Odense for at få hjælp til at få Atlas til at gå i snor, komme når man kalder og være omgængelig i stuerne. Det har fuldstændig ændret samlivet med hunden, fra at han var en 'sweet pain', som en gæst udtrykte det, til at han nu bare er verdens sødeste familiehund.

Channett Petersen:

Så er vi færdige med den grundliggende træning, super træning, og så man kan forstå det. Kan kun varmt anbefale Grace👍✔️✔️

Cecilie Hansen:

Grace er en fantastisk hundetræner. Giver både dig og hunden tid til at forstå læringsprocessen. Hun er så dygtig! Kan trygt anbefales.

Marie Andersen:

Vi er dig meget taknemmelig for dine gode råd og vejledning før vi fik vores hund, og da hun skulle opdrages.

Lær hvordan du får succes som hundetræner

I min karrierer har jeg gået på mange hold og kurser, og har mødt mange der aldrig rigtig får brugt deres uddannelse professionelt, men kun på sig selv og deres egen hund og måske lidt i en klub. 

Det er der selvfølgelig ikke noget galt i, og man er også meget velkommen til at tage uddannelsen, hvis man i første omgang blot selv vil have mere viden til egen hund og blot starte i det små.

Men jeg har også oplevet at flere af mine medstuderende på andre uddannelser holder sig tilbage med at bruge deres viden. Det skyldes ofte at de ikke rigtig ved, hvordan de får bygget en forretning op omkring deres nye viden. De er også ofte usikre på om de er dygtige nok, eller hvordan de konkret skal bygge en træningsplan op. Der er derfor også lagt et modul ind om forretningsplan og hvordan du kan bygge din træning op.

 

 

Hos mig får du mine skabeloner og modeller, så du ved hvordan et trænings forlød tilrettelægges, sælges og giver en rentabel indkomst, så du hurtigt får din investering i uddannelsen hjem igen. 

Hvis du ønsker det, kan du også få nogle hold igennem mig, så du er fri for alt det administrative.

Hvem kan deltage

Er du over ca. 23 år, – og brænder du for hunde og træning og kan du lide at undervise andre og videreformidle vigtige budskaber om hund og træning. Har du empati og forståelse for andres følelser og behov. Kan du mærke og aflæse hunde godt og næste føle hvad de tænker og har behov for, så er du helt sikkert egnet. 

Men for at være helt sikker på om uddannelsen er noget for dig, vil jeg invitere dig til en afklarende samtale, – hvor du hører mere om uddannelsen og du kan få afklaret om det er noget for dig. Hvis du er lidt yngre, så kan der gives dispensation, hvis man har særlige erfaringer).

Hvem er uddannelsen IKKE for

Uddannelsen henvender sig ikke til dig, der allerede har en uddannelse i klikkertræning, eller som klubtræner, eller som på anden vis har stor erfaring med hunde. Men du skal selvfølgelig ikke snydes, hvis du synes det her lyder spændende, – men her vil jeg anbefale dig, at du bliver skrevet op til overbygningen til Mindful-Dog specialist. 

For at komme på den venteliste, til den uddannelse, som starter i marts 2025, kan du blot skrive til mig på SMS til 29605539, at du ønsker at komme på den venteliste. 

 

Praktisk info

Du kan skrive en sms til mig eller udfylde kontakt formularen, og så vil jeg ringe til dig, hvor vi taler sammen og få en forventningsafstemning, og du kan spørge om alle de praktiske ting. 

Her vil du også høre om priser, ratebetaling og erly bird – hvordan uddannelsen er bygget op, og hvornår og hvordan du skal komme med og uden hund.

Hvilke krav jeg stiller til uddannelsen og hvad du skal have gennemført for at få dit certifikat.

Ved for samtalen kan du også høre hvad der er af muligheder af arbejde efterfølgende i Mindful-Dog Academy.

Dette er hvad mine kursister har fået ud af Mindful-Dog træningen

Lidt om min baggrund

Grace Hidalgo Wulff

Mit navn er Grace Hidalgo professionel hundeadfærdsinstruktør og Terapeut for dyr og mennesker og hjulpet over 4000 hundeejere.

 I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde. Han som tandlæge og jeg som pædagog.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Det sidste år vi var der, blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Han var hele årsagen til at jeg startede mit “hundeliv”. Han var 9 mdr. da jeg tog ham med hjem, og det første stykke tid gik godt, men omkring 1,5 år efter begyndte jeg til hundetræning med Simon, men fik nogle træningsproblemer, i forhold til indkald og gå pænt, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder og mit livsprojekt blev født.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om at jeg ville starte et træningscenter for familiehunde blev her grundlagt.

Min hundeadfærdsskole blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn i 2005.

Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab. 

I dag er pensionen nedlagt og istedet har jeg privat pasning og hundehøjskolen hvor jeg har hunde i træningsophold, fordi undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Jeg afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Udover min store interesse for hunde og adfærd har jeg også uddannelse som stressterapeut, mindfulnessinstruktør, massør, livsmentor, coach og pædagog. – det har ført mig videre og givet en ekstra dimension i min træning. Jeg opdagede at selvom folk brugte de rigtige positive indlæringsmetoder, så var det ikke altid nok. Der var et lag i hundetræningen man generelt har overset. Arbejdet med ejerens humør, energi og sindstilstand. Jeg udviklede derfor Mindful-Dog metoden, fordi hundetræning ikke kun handler om hunden. Pludselig kunne jeg hjælpe hvor ingen andre kunne, og jeg har fået mange henvisninger fra andre trænere og dyrlæger fra flere steder i landet. 

Fordi jeg er helhedsorienteret på hele det sammenspil der er mellem hund og ejer og derimellem, så oplevede jeg at folk pludselig fik løst selv meget svære adfærdsudfordringer, som den almindelige træning ikke kan give. For i traditionel træning har man primært fokus på hunden og hvordan man kan ændre dens adfærd. 

 Der er et kæmpe overset lag, som jeg har fundet en metode til at knække koden på. Mindful-Dog metoden har en forståelse for begge parter. Min mission og passion er derfor at hjælpe både hund og ejer med at få et godt liv, ud fra glæde, overskud og balance i krop, sind og sjæl. 

 

Få afklaring på om Instruktør uddannelsen er noget for dig

Udfyld formularen hvis du vil ringes op og høre mere.

Ring nu