Lær hvordan du får en rolig hund uden skæld ud og stress

Send en sms og få et opkald hvor du får afklaret om Hjertelig hundetræning er noget for dig.

Få de værktøjer du har brug for, så du altid ved, hvad du skal gøre, hvis din hund bliver urolig, utryg eller vild.

Har du svært ved at få din hund til at gå pænt i snor? Bliver din ellers søde hund, vild og ustyrlig på turen, (eller utryg), når der kommer gæster eller i andre situationer ? Gør den voldsomt inde eller i haven, når nogen går forbi? Hvis du nikkede ja til noget af det, så er du ikke alene. Langt de fleste elsker deres hund, men kan desværre ikke altid få dem til at lystre fordi de ikke har de rette træningsmetoder. Det resulterer i en hund, som er ustyrlig, urolig og i værste tilfælde skal gives bort eller aflives.

Men sådan behøver det slet ikke at være. Der findes en metode, der går bag om almindelig hundetræning, hvor du arbejde med kernen af den udfordring du har med din hund.

 (Foto: Cornelia til venstre og Grace til højre) 

Vi har netop udviklet Hjertelig hundetræning. Det er en metode der arbejder dybt i både hund og ejer, og som du har mulighed for at få en smagsprøve på til denne mini Workshop.. 

I stedet for at gætte dig frem til hvordan du løser din hunds negative adfærd, så kan du istedet lære at bruge en helt ny tilgang, der kan løse selv svære udfordringer.

De første par år sætter i høj grad rammerne for hvordan din hunds forhold til dig bliver. Hvis ikke du forstår din hund og får skabt et godt og sundt lederskab, så kan det blive svært at få den til at lystre især på gåturen, eller når der kommer nogen. 

Hvis du, som mange, har den dejligste og kærligeste hund, men den har bare lige den der trælse adfærd….

Så har du sikkert allerede i timevis forsøgt at finde brugbar info tilfældige steder på nettet, ved dyrlægen, i hundeklubben eller hos naboen, for at løse dens problemadfærd, uden resultat. Men tænk hvis du blot  kan springe direkte til hvad der virker?

Ved at deltage på vores workshop vil du ikke blot få en helt ny viden og indsigt i forhold til din hund, – men du vil også kunne løse selv svære udfordringer.

Hvad har andre at sige om et forløb hos mig?

Ida Borch:

Vi har været til privatundervisning nede i hundeparken, og vi har haft Grace hjemme i Odense for at få hjælp til at få Atlas til at gå i snor, komme når man kalder og være omgængelig i stuerne. Det har fuldstændig ændret samlivet med hunden, fra at han var en 'sweet pain', som en gæst udtrykte det, til at han nu bare er verdens sødeste familiehund.

Channett Petersen:

Så er vi færdige med den grundliggende træning, super træning, og så man kan forstå det. Kan kun varmt anbefale Grace👍✔️✔️

Cecilie Hansen:

Grace er en fantastisk hundetræner. Giver både dig og hunden tid til at forstå læringsprocessen. Hun er så dygtig! Kan trygt anbefales.

Marie Andersen:

Vi er dig meget taknemmelig for dine gode råd og vejledning før vi fik vores hund, og da hun skulle opdrages.

Elementer du finder i Hjertelig hundetræning metoden

Lær hvorfor de fleste hundeejere FEJLER med at opdrage deres hund igennem Hjertelig hundetræning

Mange hundeejere forsøger at opdrage deres hund uden held. 

Det er ikke fordi de som sådan ikke ved, hvad der skal til for at opdrage deres hund. Det er heller ikke fordi de ikke prøver. De ved blot ikke at for at opdrage sin hund, så skal man også være parat til at kigge på sig selv. 

Det betyder helt lavpraktisk at din hund spejler dig, og kan mærke hvis du er stresset, urolig, ikke glad, bekymret mm. præcis som små børn kan aflæse deres forældre, selvom forældrene ikke siger noget. Med  andre ord kan din tilstand smitte din hund og påvirke dens adfærd.

Det lærer vi dig præcist, hvordan du undgår og hvordan du bygger den mest fantastiske og hjertelige relation.

En metode til at nå ind til kernen af de udfordringer der er og hele jeres relation, det er svært at forklare præcis hvordan vi arbejder, – det skal prøves. Derfor har vi lavet en miniworkshop , hvor du selv kan se og opleve hvad vi kan og gør.

 

Hvem kan deltage

Dette kursus er nok den bedste investering du kan lave i forhold til hundeadfærdsudfordringer og det eneste du kan få på markedet, da vi netop kigger bag hele problematikken og finder selve årsagen – frem for kun at symptombehandle. 

I princippet burde alle arbejde med deres hund ud fra den tilgang vi bruger Men vi er også nødt til at gøre klart, at det går dybt.

Kurset er derfor primært for dig der har prøvet alt og er klar til at arbejde både med dig selv og din hund. 

For at hjælpe din hund kommer du også til at skulle arbejde med dig selv, måske på en måde du slet ikke havde forestillet dig og tænkt. 

Derfor henvender vores kursus sig også til hundejere, der er villig til at arbejde for at skabe forandringer. Vi  kan ikke gøre det for dig, vi kan kun give dig værktøjerne, da du er nøglen til at løse de ud fra de metoder vi viser. Så du er nødt til selv at være en aktiv medspiller. På den måde er det ikke et kvik fix, – men det kan skabe store positive forandringer, både i din egen og hundens adfærd og dermed løse komplekse udfordringer ofte langt hurtigere end andre metoder.

Praktisk info

STED: Søren Lolks vej 5

Dato: Fredag d. 21. og lørdag d. 22. april

Tidspunkter: Fredag kl. 18.30 – 21.30 og Lørdag kl. 10-15

Pris: 1997 kr. inklusiv fredag og lørdag samt kaffe og snack

Fredag er uden hund

Lørdag er med hund

Du skal selv medbringe madpakke og en masse gode godbidder din hund kan lide. 

Din hund skal være sulten.

Måske er du bekymret for om  din hund den er for meget og forstyrrer og om du vil får noget ud af det. Derfor er det også vigtigt, at du kontakter os først, så vi får den del afklaret.  skriv derfor sms med træffetidspunkt og ordet: “Hjertelig hundetræning”. Så bliver du ringet op til en afklarende samtale. 

Hvad har andre fået ud af træningen

Men hvem er vi egentlig og hvorfor kan vi hjælpe dig

Cornelia Reinholz

Mit navn er Cornelia Reinholz Naturterapeut for dyr og mennesker. Jeg er opvokset med mange dyr og natur omkring mig. I min familie har vi altid brugt meget naturen som medicinskab, både for dyr og mennesker. For mig var det meget almindeligt at man i første omgang ledte efter årsagen og naturlige løsninger til at komme tilbage i balance. Naturmedicin og den viden om naturen har altid igennem mit liv hjulpet mig ved sygdom og ubalancer.

Jeg har uddannet mig meget inden for natursundhed og jeg har arbejdet for mennesker i over 20 år (bla. igennem Kraniosakral terapi, Masterson metoden og flere andre).

Jeg har selv dyr (heste, hunde, kat, høns..) som jeg behandler og i flere år har jeg også hjulpet andres menneskers dyr. Dyr har haft en særlig plads, men i mit arbejde som terapeut, var det hovedsageligt  mennesker i naturterapi. Mange mennesker bor med dyr, derfor begyndte jeg at behandle flere dyr. Jeg opdagede det stor samspil mellem mennesker og deres kæledyr, hvordan de påvirker hinanden på alle planer. Både det følelsesmæssige og fysiske plan.

I dag arbejder jeg mere og mere med mennesker igennem deres dyr, og omvendt. Det er lige meget hvad for et dyr det handler om, om det er heste, hunde eller katte. Men med  mine hunde har jeg  selv oplevet dybt sammenhænge og spejling. Jeg fik for 8 år siden en hund som havde forskellige sundhedsmæssig udfordringer, og den var oveni stresset. Der havde jeg kontakt med Grace, da den var hvalp. Der fandt jeg ud at træning ikke altid er nok, så jeg måtte kigge mere bagom finde kerneårsagen til de udfordringer.

Det var en rejse, som nogle gange var hård, da jeg aldrig havde haft sådan en hund. Men jeg er i dag taknemlig for, alt som jeg kunne lære igennem hende. Netop der brugte jeg endu mere min naturviden, naturmedicin, dyretelepati og holistisk tankegang til at kunne hjælpe. Det lykkedes hvor jeg begyndte at forstår og forandrede flere ting på forskellige trin i mig selv og også i min familie. Da jeg havde fået min første hund i balance og rolig, så fik vi en omplaceringshund med flere traumer. Den var helt anderledes og så startede vi lidt forfra med at finde årsagen til en dens udfordringer, hvor hun var aggressiv overfor andre hunde i snor. Hver hunde er unik, ligesom mennesker med sine karakter og udfordringer. Hun viste mig et anden tema jeg måtte kigge på.

De 2 hunde har lært mig meget og gav mig muligheden for at dykke endnu et lag dybere. Og jeg har ikke kun hjulpet dem. De har også hjulpet mig med at løse og forandre noget ved mig selv, –  og igennem det fik vi alle mere vores ro tilbage.

”Hjælper du din hund i balance tilbage, så gøre du det også for dig selv.”

Det holder aldrig op at lære fra hinanden og det elsker jeg.

I samarbejde med Grace, der netop kigger holistisk og bagom den helt almindelige træning har vi besluttet at ligger vores viden samen, at hjælpe så mange hundeejere som muligt med at få deres hund i en bedre balance. Når vi underviser og hjælper, så finder vi i samarbejde med hundeejeren ind til kernen og kommer hele vejen rundt.

Grace Hidalgo Wulff

Mit navn er Grace Hidalgo professionel hundeadfærdsinstruktør og Terapeut for dyr og mennesker.

 I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde. Han som tandlæge og jeg som pædagog.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Det sidste år vi var der, blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Han var hele årsagen til at jeg startede mit “hundeliv”. Han var 9 mdr. da jeg tog ham med hjem, og det første stykke tid gik godt, men omkring 1,5 år efter begyndte jeg til hundetræning med Simon, men fik nogle træningsproblemer, i forhold til indkald og gå pænt, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder og mit livsprojekt blev født.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om at jeg ville starte et træningscenter for familiehunde blev her grundlagt.

Min hundeadfærdsskole blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn i 2005.

Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.

I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Jeg afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Udover min store interesse for hunde og adfærd har jeg også uddannelse som stressterapeut, mindfulnessinstruktør, massør, livsmentor, coach og pædagog. – det har ført mig videre og givet en ekstra dimension i min træning. Jeg opdagede at selvom folk brugte de rigtige positive indlæringsmetoder, så var det ikke altid nok. Der var et lag i hundetræningen man generelt har overset. Arbejdet med ejerens humør, energi og sindstilstand. Jeg udviklede derfor Mindful-Dog metoden, fordi hundetræning ikke kun handler om hunden. Pludselig kunne jeg hjælpe hvor ingen andre kunne. 

Fordi jeg så helhedsorienteret på hele det sammenspil der er mellem hund og ejer og derimellem, så oplevede jeg at folk pludselig fik løst selv meget svære adfærdsudfordringer, som den almindelige træning ikke kan give. For i almindelig træning har man kun fokus på hunden. 

 Det er et kæmpe overset lag, som jeg har fundet en metode til at knække koden på. Mindful-Dog metoden har en forståelse for begge parter. Min mission og passion er derfor blevet at hjælpe både hund og ejer med at få et godt liv, ud fra glæde, overskud og balance i krop, sind og sjæl. 

For ca. 8 år siden mødte jeg Cornelia Reinholz i min hundeskole, hun er natur terapeut og har en kæmpe viden om naturmedicin, og da jeg havde udfordringer med rygproblemer, fik jeg den mest fantastiske hjælp fra Cornelia. Vi opdagede at vi havde så meget til fælles, og det blev til et samarbejde om at skabe bedre livskvalitet for hund og ejer ud fra et holistisk synspunkt. Så vi slog al vores viden sammen og har nu videreudviklet Mindful-Dog metoden med Skygge metoden, – som går et lag endnu dybere vi kalder det Hjertelig hundetræning

GARANTI

vi er sikre på, at du vil få noget ud af Vores undervisning

Vi har igennem tiden haft rigtig mange glade kunder, fordi vi tager individuelle hensyn. Derfor vil vi også godt garantere dig, at uanset om du vælger kunne denne workshop, hold træning eller individuelt forløb, får du en masse redskaber og viden med dig og dermed også meget ud af træningen med din hund. 

Derudover vil vi også gerne give dig en garanti på, at hvis du ikke føler, at du får noget ud af undervisningen på et hold, kan du altid bytte til et andet hold, eller til individuelle sessioner. 

Du kan altså trygt investere i vores hjælp, da du er garanteret at du får den træning du har betalt for, så du bedst muligt kan skabe forandringer, en bedre relation og fremskridt i din træning.

Få afklaring på om Hjertelig hundetræning er noget for dig

I stedet for at du bøvler selv med at opdrage din hund, så kan du blot tilmelde dig et hold  eller individuelt forløb med hjertelig hundetræning, så er du garanteret de rigtige metoder til at få en rolig, glad og lydig hund. Dette sker helt uden at du skal straffe, råbe eller skælde ud. Men inden du tilmelder dig, giver vi dig gerne en gratis telefonisk vurdering af om din hund egner sig på et hold, eller om det er bedre med individuelt forløb. Lad os tales ved og få det afklaret, så du kan komme videre med din træning.

Ring nu