Lær hvordan du får en glad og lydig familiehund, som du kan have med overalt, uden at skulle bekymre dig for dens opførsel eller skælde ud

Book din gratis strategi-samtale for at opdage hvordan du med Mindful-Dog metoden, kan få en glad og lydig familiehund uden at skulle straffe den (Værdi: 1.987 kr.)

Sådan får du en glad og stressfri hund, helt uden at skulle skælde ud eller straffe

Har du svært ved at få din hund til at gå pænt i snor? Bliver din ellers søde hund, vild og ustyrlig på turen, når der kommer gæster eller i andre situationer ? Gør den voldsomt inde eller i haven, når nogen går forbi? Hvis du nikkede ja til noget af det, så er du ikke alene. Langt de fleste elsker deres hund, men kan desværre ikke altid få dem til at lystre. Det resulterer i en hund, som er ustyrlig, urolig og i værste tilfælde skal gives bort eller aflives.

Mit navn er Grace Hidalgo siden 2005 har jeg hjulpet over 4.000 hundeejere med at få en mere rolig og glad hund, der lystrer. Som resultat behøver man ikke være bekymret for at tage den med nogle steder.

Mit navn er Grace Hidalgo siden 2005 har jeg hjulpet over 4.000 hundeejere med at få en mere rolig og glad hund, der lystrer. Som resultat behøver man ikke være bekymret for at tage den med nogle steder.

I stedet for at gætte dig frem til hvordan du skal give din hund den bedste opdragelse, så kan du blot få den trænet her.

De første par år sætter i høj grad rammerne for hvordan din hunds forhold til dig bliver. Hvis ikke den får den helt rigtige træning, så vil det kunne sætte sit præg resten af din hunds liv. I stedet for at du i timevis forsøger at finde brugbar info tilfældige steder på nettet, for at give den en god opdragelse, så kan du blot springe direkte til hvad der virker.

Ved at deltage på mindful-dog forløbet vil du ikke blot få markant bedre resultater, end hvis du gjorde det selv, det vil også være langt sjovere og mere nydelsesfuldt – både for dig, men i høj grad også for din bedste ven.

Hvad har andre at sige om et forløb hos mig?

Ida Borch:

Vi har været til privatundervisning nede i hundeparken, og vi har haft Grace hjemme i Odense for at få hjælp til at få Atlas til at gå i snor, komme når man kalder og være omgængelig i stuerne. Det har fuldstændig ændret samlivet med hunden, fra at han var en 'sweet pain', som en gæst udtrykte det, til at han nu bare er verdens sødeste familiehund.

Channett Petersen:

Så er vi færdige med den grundliggende træning, super træning, og så man kan forstå det. Kan kun varmt anbefale Grace👍✔️✔️

Cecilie Hansen:

Grace er en fantastisk hundetræner. Giver både dig og hunden tid til at forstå læringsprocessen. Hun er så dygtig! Kan trygt anbefales.

Marie Andersen:

Vi er dig meget taknemmelig for dine gode råd og vejledning før vi fik vores hund, og da hun skulle opdrages.

Her er hvad du kommer til at få på din gratis strategi-samtale:

Lær hvorfor de fleste hundeejere FEJLER med at opdrage deres hund igennem min mindful-dog metode

De fleste hundeejere forsøger at opdrage deres bedste ven uden held. Det er ikke fordi de ikke ved hvad der skal til for at opdrage deres hund. Det er heller ikke fordi de ikke prøver. De ved blot ikke at for at opdrage sin hund, så skal du også være klar på at kigge på dig selv.

Det betyder helt lavpraktisk at din hund spejler dig, såfremt du er stresset, urolig og ikke glad, så kan din hund mærke det. Det lærer jeg dig præcist hvordan du undgår.

Hvad har andre fået ud af min mindful-dog metode?

Men hvem er jeg og hvordan har jeg hjulpet 3.000 hundejere?

Mit navn er Grace Hidalgo. I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde. Han som tandlæge og jeg som pædagog.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Det sidste år vi var der, blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Han var hele årsagen til at jeg startede mit “hundeliv”. Han var 9 mdr. da jeg tog ham med hjem, og det første stykke tid gik godt, men omkring 1,5 år efter begyndte jeg til hundetræning med Simon, men fik nogle træningsproblemer, i forhold til indkald og gå pænt, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder og mit livsprojekt blev født.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn i 2005.

Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.

I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Dette kan afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Udover min store interesse for hunde og adfærd har jeg også uddannelse som stressterapeut, mindfulnessinstruktør, massør, livsmentor, coach og pædagog. – det har ført mig videre og givet en ekstra dimension i min træning, hvor jeg har udviklet Mindful-Dog metoden, fordi hundetræning ikke kun handler om hunden. Jeg har forståelse for begge parter og min mission er at hjælpe både hund og ejer med at få et godt liv, ud fra glæde, overskud og balance i krop, sind og sjæl. 

GARANTI

Jeg er sikker på at du vil få noget ud af min træning

Jeg har igennem tiden haft rigtig mange glade kunder, fordi jeg tager individuelle hensyn. Derfor vil jeg godt garantere dig, at uanset om du vælger hold træning eller individuelt forløb, får du en masse redskaber og viden med dig og dermed også meget ud af træningen med din hund. 

Derudover vil jeg også gerne give dig en garanti på, at hvis du ikke føler, at du får noget ud af undervisningen på et hold, kan du altid bytte til et andet hold, eller til individuelle sessioner. 

Hvis du omvendt er på et individuelt forløb, og føler du hellere vil på et hold, eller have din hund på træningsophold, så kan du altid bytte, så du ikke føler dine penge er spildt. Jeg vil altid give dig den undervisning du har betalt for, så du ikke spilder en træningsgang eller ikke får nok ud af det du har købt.

Du kan altså trygt investere i min hjælp, da du er garanteret at du får den træning du har betalt for, så du bedst muligt kan skabe forandringer, en bedre relation og fremskridt i din træning.

Book din gratis afklarings-samtale og lær hvordan du kan få en rolig, glad og lydig hund (Værdi: 1.987 kr.)

I stedet for at du bøvler selv med at opdrage din hund, så kan du blot tilmelde dig et hold  eller individuelt forløb med mindful-dog metoden, så er du garanteret de rigtige metoder til at få en rolig, glad og lydig hund. Dette sker helt uden at du skal straffe, råbe eller skælde ud. Men inden du tilmelder dig, giver jeg dig gerne nogle råd med på vejen og en vurdering af din hunds adfærd. Hvorfor den opfører sig som den gør, og hvad du kan arbejde med. 

Den telefoniske samtale er helt gratis og uforpligtende, og du får konkrete råd til at opdrage din hund undervejs.

Ring nu