GØR DIN HUNDS LIV LYKKELIGT MED HUNDETRÆNING FOR FAMILIEHUNDE!

Få den glade og lydige hund du altid har ønsket dig, uden at skulle bruge timevis på straf og skæld ud!

Transformer din hunds adfærd med Mindful-dog metoden
En metode der både giver dig og hunden ro, så I kan skabe en god relation. Resultatet er en glad, rolig og lydig hund uden stress og skæld ud

Har du lige fået hvalp og vil du gerne gøre det rigtige når du træner den og komme godt fra start...

Vi ved alle sammen, hvor meget vores hunde betyder for os. De er en del af vores familie, og vi vil gøre alt for at give dem et godt hundeliv og skabe en god relation. Men nogle gange kan hundetræning se let ud på youtube eller når andre gør det, – men når man selv skal prøve, virker det ikke altid. Det kan være stressende når ens hund ikke gør det man siger eller bliver vild i situationer hvor man gerne vil have den er rolig. Det kan føre til frustrationer og skæld ud, selvom man ved det ikke er vejen frem, og det er ikke sjovt for nogen. Måske siger du endda allerede til dig selv, – jeg er godt klar over at det er mig der 

Men hvad nu hvis jeg sagde, at der var en måde at træne din hund på, som både var effektiv og sjov for både dig og din hund?

Jeg kalder det “Mindful-Dog metoden”, og det er en stressfri måde at få en glad og lydig hund, uden at skulle bruge timevis træning, eller skæld ud og straf.

Er din hvalp/hund fræk? Få den til at lystre med min basis pakke!

Hvis du bliver usikker på hvad du skal gøre, når din hvalp bider, bliver vild, bidder ting i stykker,  at den ikke kan være alene, er urenlig eller gør og er oppe at køre hele tiden, – så er det tid til at gøre noget ved det og få den trænet rigtigt, så den forstår hvad den må og ikke må, – for det bliver sjældent bedre med alderen. Desværre sker der blot det, at den får nogle dårlige vaner der tager lang tid at pille ud igen.

Heldigvis kan du få professionel hjælp og vejledening til din træning fra en der har hjulpet over 4000 hundeejere med at træne deres hunde. 

Mit navn er Grace Hidalgo – Jeg har Grace Hidalgo hundetrænings center hvor jeg har hjulpet folk siden 2005.

MindfulDog metoden

Forestil dig at din hund logre af glæde og lyst til at samarbejde, takket være at du bruger Mindful-Dog metoden

Forestil dig at du kommer hjem og din hund roligt og glad hilser på dig uden at hoppe op og bide og nappe

Forstil dig at du roligt og afslappet kan gå tur med din hund, og at den er rolig og venter på dine signaler uden du behøver at skulle bekymre dig om dårlig opførsel

Forestil dig at du føler dig helt tryg, rolig af afslappet uanset hvor du er med din hund, fordi den gør det du beder den om – første gang du siger det….

Med Mindful-Dog metoden kan du skabe en positiv, god og tryg relation til din hund, baseret på tillid og forståelse ud fra hundevenlige metoder.

Du vil blive istand til at forstå og kommunikere med din hund via nonverbal kommunikation, – så du faktisk slet ikke behøver at hæve stemmen…

Forstil dig hvor stolt du ville føle dig, når din hund opfører sig godt og du samtidig har en stærk og positiv relation til din hund, fordi den ser dig som en god og positiv leder og bedste ven.

Alt dette er muligt med Mindful-dog metoden, som netop handler om at skabe en stærk, positiv relation, hvor du lærer at forstå din hund, så den forstår dig. Målet er at du får en glad og lydig hund, som du både kan være glad og stolt over resten af dens liv. 

I stedet for at gætte dig frem til hvordan du giver din bedste ven en god opdragelse, så kan du blot få den trænet her

De første par år sætter i høj grad rammerne for hvordan din hunds forhold til dig bliver. Hvis ikke den får den helt rigtige træning, så vil det kunne sætte sit præg resten af din hunds liv. I stedet for at du i timevis forsøger at finde brugbar info tilfældige steder på nettet, for at give den en god opdragelse, så kan du blot springe direkte til hvad der virker.

Ved at deltage på Mindful-Dog basis forløbet vil du ikke blot markant få en bedre relation til din hund, men også et positivt lederskab, så din hund lystrer dig bedre på alle punkter, men også bliver gladere, mere afbalanceret i det hele taget både ude og hjemme. 

Lær at tale "hundsk"....

Mit træningsprogram vil hjælpe dig med at kommunikere med din hvalp på en måde, som den forstår, uden at gribe til skæld ud eller fysisk afstraffelse. Det er vigtigt at kunne aflæse sin hund og vide hvordan den prøver at kommunikere med dig. Du vil blive overrasket over hvor hurtig din hund vil lære det du ønsker og blive en glad og lydig familiehund, som du altid har drømt om at få. 

Vent ikke for længe med at komme i gang med træningen, da dårlig opførsel sjældent går over af sig selv. Skriv dig op nu og begynd allerede i dag med at skabe en god relation til din hund, så du kan nyde dens selskab.

Hvad har andre at sige om et forløb hos mig?

Ida Borch:

Vi har været til privatundervisning nede i hundeparken, og vi har haft Grace hjemme i Odense for at få hjælp til at få Atlas til at gå i snor, komme når man kalder og være omgængelig i stuerne. Det har fuldstændig ændret samlivet med hunden, fra at han var en 'sweet pain', som en gæst udtrykte det, til at han nu bare er verdens sødeste familiehund.

Channett Petersen:

Så er vi færdige med den grundliggende træning, super træning, og så man kan forstå det. Kan kun varmt anbefale Grace👍✔️✔️

Cecilie Hansen:

Grace er en fantastisk hundetræner. Giver både dig og hunden tid til at forstå læringsprocessen. Hun er så dygtig! Kan trygt anbefales.

Marie Andersen:

Vi er dig meget taknemmelig for dine gode råd og vejledning før vi fik vores hund, og da hun skulle opdrages.

Her er hvad du lærer

Lær hvorfor de fleste hundeejere FEJLER med at opdrage deres hund igennem min mindful-dog metode

De fleste hundeejere forsøger at opdrage deres bedste ven uden held. Det er ikke fordi de ikke ved hvad der skal til for at opdrage deres hund. Det er heller ikke fordi de ikke prøver. De ved blot ikke at for at opdrage sin hund, så skal du også være klar på at kigge på dig selv.

Det betyder helt lavpraktisk at din hund spejler dig, såfremt du er stresset, urolig og ikke glad, så kan din hund mærke det. Det lærer jeg dig præcist hvordan du undgår.

Hvad har andre fået ud af min mindful-dog metode?

Men hvem er jeg og hvordan har jeg hjulpet 3.000 hundejere?

Mit navn er Grace Hidalgo. I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde. Han som tandlæge og jeg som pædagog.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Det sidste år vi var der, blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Han var hele årsagen til at jeg startede mit “hundeliv”. Han var 9 mdr. da jeg tog ham med hjem, og det første stykke tid gik godt, men omkring 1,5 år efter begyndte jeg til hundetræning med Simon, men fik nogle træningsproblemer, i forhold til indkald og gå pænt, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder og mit livsprojekt blev født.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om Tåsinge Hundepark blev her grundlagt.

Tåsinge Hundepark blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn i 2005.

Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab.

I dag er pensionen nedlagt, da undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Dette kan afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Udover min store interesse for hunde og adfærd har jeg også uddannelse som stressterapeut, mindfulnessinstruktør, massør, livsmentor, coach og pædagog. – det har ført mig videre og givet en ekstra dimension i min træning, hvor jeg har udviklet Mindful-Dog metoden, fordi hundetræning ikke kun handler om hunden. Jeg har forståelse for begge parter og min mission er at hjælpe både hund og ejer med at få et godt liv, ud fra glæde, overskud og balance i krop, sind og sjæl. 

Jeg er sikker på at du vil få noget ud af mine hold

Min succes er lig med mine kunders succes. Derfor er jeg så helt sikker på, at du og din bedste ven vil få en masse glæde og mere positiv relation. Såfremt at du dukker op på et hold mindst 2 gange og ikke føler at dit forhold til din hund bliver bedre, så får du muligheden for at ombytte det til 1:1 sessioner.

Du kan altså trygt investere i min hjælp, da du er garanteret forandringer, bedre relation og synlige resultater.

Ring nu