Mindful-Dog Workshop – Tåsinge d. 28 jan. kl. 09.30-13.30

MindfulDog metoden

Velkommen til Mindful-Dog metoden – skabt med hjertet

Er du i en situation, hvor træningen af din hund har vist sig at være en udfordrende opgave?

Har du surfet nettet tyndt og søgt hjælp fra hundeadfærdspsykologer og trænere, uden de ønskede resultater?

 

Hvis du genkender dette, så er der en skræddersyet workshop i: Mindful-Dog metoden d. 28. januar på Tåsinge kl. 09.30-13.30 – se tilmelding til højre eller nederst på siden.

 

Hvad er Mindful-Dog Metoden?

Mindful-Dog metoden er ikke blot hundetræning. Det er en holistisk og dyb følelsesmæssig tilgang, der er skabt med omhu og hjerte for at hjælpe dig og din hund med at overvinde pressede situationer – så I kan få et godt liv sammen med mindre stress og færre udfordringer, når I er ude og hjemme eks. gåturen i mødet med andre hunde, eller hjemme når der kommer gæster, gø adfærd mm.

Forståelse og indsigt

Min tilgang til træning går ud over almindelig lydighedstræning. Jeg stræber efter at give dig en dyb forståelse for din hunds adfærd og behov, og du får træning i at aflæse din hunds signaler, så du forstår den og omvendt, så I derved får opbygget et stærkere bånd til hinanden.

 

 

Individuelt forløb eller workshop

Som professionel træner kan jeg tilbyde dig både en workshop på hold, eller en personlig og skræddersyet træningsforløb. Men uanset om du vælger hold eller individuelle forløb, vil det blive tilpasset til dine og din hunds unikke behov. Der vil altid blive holdt afstand på holdene, og arbejdet individuelt med udfordringerne.

Resultater og selvtillid

Mine kursister oplever ofte en betydelig stigning i deres selvtillid som hundeejere. De opnår en dybere forståelse for sig selv, deres hund og hundens signaler. De får konkrete værktøjer, der giver resultater.

Hvem vil have gavn af Mindful-Dog træning

Mindful-Dog metoden er velegnet, uanset hvilke udfordringer du står over for:

 

 • Uro i dig eller din hund i forskellige situationer.
 • Manglende opmærksomhed ude eller hjemme
 • Lydighedsproblemer og udfordrende træningssituationer.
 • Stressrelaterede træningsudfordringer
 • Problemer med gåturen i snor eller frit
 •   Og meget mere
 

Træning for Dig og Din Hunds Velvære
Mindful-Dog metoden handler ikke kun om træning; det handler om at skabe en harmonisk tilværelse for både dig og din hund. Din ro som ejer smitter af på din hund og skaber en positiv relation og en mere samarbejdsvillig og opmærksom hund.

Holdtræning

På mine hold behøver du ikke bekymre dig om, hvad andre tænker. Alle deltager med deres udfordringer, og der er stor forståelse for hinanden. Vi tager hensyn til dit og din hunds tempo, og hundene interagerer kun efter mine anvisninger for at sikre en tryg træning.

Bag Metoden

Mindful-Dog metoden blev skabt i 2012 fordi jeg oplevede at trods den nyeste viden, positive indlæringsmetoder, og trinvis indlæring, – så var det ikke nok til at hjælpe meget opkørte hunde.

 

Disse hunde havde ofte alligevel svært ved at give kontakt og falde til ro, – og de trivedes ikke i traditionelle træningsmiljøer. Som hundeadfærdsinstruktør, stress terapeut, Mindfulness instruktør, lifecoach og spirituel mentor, begyndte jeg at tage det bedste fra begge verdner og udviklede Mindful-Dog konceptet.

 

Her er min passion og mission at bringe en holistisk tilgang til hundeejere, så selv folk der næsten har opgivet håbet, kan få hjælp og vejledning, ud fra den udfordring man står i. Men jeg fandt også frem til at hunden kan være en stor hjælp i ens egen personlige rejse og selvudvikling og mange gange er det her de store mirakler sker.

 

Siden da er Mindful-Dog metoden blevet en daglig tilgang i al min træning, fordi jeg pludselig hørte folk sige:

 

“Nu har vi prøvet så meget forskelligt, – men det her giver bare noget helt andet og skaber meget mere ro og forståelse, end noget jeg tidligere har prøvet” – “Nu forstår jeg bedre” – “hvor er det egentlig logisk” – “ja, jeg vidste godt jeg selv skulle lære noget, men havde ikke forestillet mig det gik så dybt”. “Den er blevet meget mere rolig” – “Nu vi gå i helt slap line og forbi andre” – den er meget mere rolig nu, når der kommer gæster.

 

Flere er blevet dybt berørte, og det har kaldt tåre frem, fordi de pludselig følte en meget større forbindelse til deres hund, – men også sig selv.

Din indsats

Træning kræver tålmodighed og dedikation, og forandring starter hos dig. Du skal være villig til at ændre vaner og tankemønstre for at opnå succes med de udfordringer du ønskede at ændre. Jeg giver dig redskaberne, men det er din tålmodighed, træning og vedholdenhed, der gør forskellen.

 

 

Hvad nu.

 

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du enten tilmelde dig straks her på siden pris 693 kr. – eller kontakte mig på SMS på 29605539, hvis du vil ringes op og høre om det er noget for dig og din hund.

 

Skriv træffetidspunkt, så ringer jeg.

693 kr.
Næste workshop
 Sted: Svendborg -Tåsinge 
Adresse: Søren Lolks vej 5
 
Tidspunkt: kl. 09.30-13.30
Datoer: Søndag d. 28. jan. 2024
NB.
Hvis din betaling ikke går igennem, betyder det ikke nødvendigvis, at der ikke er flere pladser, – det kan være en teknisk fejl – så  er det vigtigt at du skriver en sms på 29605539 

Betingelser

Træningsbetingelser:

 • Din hund skal være over  5 mdr.
 • Vaccineret og forsikret
 • Din hund må IKKE være aggressiv og vise tegn på at ville bide mennesker. (Her anbefaler jeg individuelt forløb).
 • Din hund må ikke være høj løbsk (ca.10. – 15 dagen i løbetiden
 • Den skal være rask
 • Din hund skal kunne sidde i bilen når vi gennemgår teori og øvelserne ca. 30 min. mellem øvelser og teori.
 • Du skal være indforstået med at der bruges positive metoder – derfor ingen råben eller skæld ud.

 

Al træning og ophold til træning er på eget ansvar. 

Når du har tilmeldt gives pengene ikke retur, hvis du udebliver (uanset årsag), men beløbet kan bruges som betaling (gavekort) til enetime eller andet hold.

Har du yderligere spørgsmål inden du tilmelder dig, så er du altid velkommen til at ringe på 29605539. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få en glad og lydig familiehund.

 

Hvad kan du forvente

 

Mange kursister ser positive ændringer inden for 3-6 måneder, afhængigt af hundens alder og udfordringer. Sammen opbygger I et bedre samarbejde og forståelse for træningens opbygning.

 

Jeg kan give dig alle redskaberne du skal bruge til at skabe de forandringer du ønsker. Men al træning tager tid, og alle hunde og ejere er forskellige. Det er derfor ikke et kvik fix, men en dybere måde at arbejde med adfærdsproblemer på, som kan hjælpe, når intet andet har hjulpet.

Men det er også en helt anden måde at tænke træning og relationsarbejde på, der ikke handler om at lege, aktivere, lave tricks eller træne ud fra traditionel hundetræning, på hold og træningsbaner. 

Vi kigger mere på de relationsmæssige forbindelser i hverdagen. Hvordan både du og hunden har det fysisk, psykisk, mentalt, og danner en mere spirituel forbindelse og rolig hverdag ud fra hunden som væsen. 

 

Du lærer hvordan du igennem positive indlægringsprincipper,  lære den at forstå, hvad du ønsker af den. På den måde undgår du straf og skæld ud, som hunden ikke forstår, samtidig med den nemt forstår dine grænser og anvisninger.

Er du klar til at starte din rejse mod en gladere og mere harmonisk hverdag med din hund? Kontakt mig i dag, og lad os sammen tage det første skridt. Du kan også blot tilmelde dig straks her på og nu på siden.

 

Ring nu