Mindful-Dog træner uddannelsen start August 2024

Få de værktøjer og den viden du har brug for, så du kan leve af din passion og altid vide, hvordan du bedst kan hjælpe hundeejere med at træne deres hunde ud fra positive metoder og en hjertelig tilgang.

Har du svært ved at finde ud af hvilken traditionel uddannelse du skal vælge? Synes du ikke rigtig der er findes en uddannelse der dækker dit behov for at arbejde både med mennesker og hunde professionelt, har du kigget forgæves efter en uddannelse, men du bliver usikker på om man virkelig kan leve af det? Hvis du nikkede ja til noget af det, så er du landet det helt rigtige sted. 

Mange har interesse for hunde, men tænker ikke over at det er noget man rent faktisk kan leve af – og endda leve godt af det, hvis man bygger det rigtigt op.

 Ofte forbinder man hundetræning med frivilligt arbejde i en klub. Det gør at mange opgiver deres drøm og blot tager et kedeligt arbejde, eller uddannelse, som de ikke rigtig er glade for. Det resulterer i at man måske dropper ud, eller ofte hopper fra det ene job til det andet, fordi man ikke tør følge sin passion.

Men sådan behøver det slet ikke at være. Der findes både en uddannelse og masse af arbejde, hvor man kan arbejde med hunde, træning og mennesker. Det er sådan jeg har indrettet mit arbejdsliv igennem 20 år og jeg elsker hvert minut. 

Alle kan kalde sig hundetrænere, - men ikke alle kan kalde sig Mindful-Dog træner....

De første par år sætter i høj grad rammerne for hvordan hundens forhold til dens ejer bliver. Hvis ikke de forstår deres hund og får skabt et godt og sundt lederskab, så kan det blive svært at få den til at lystre især på gåturen, eller når der kommer nogen.

Derfor er det vigtigt at de lærer alt det der kan påvirke hunden i dens udvikling og adfærd. Metoderne man bruger har stor betydning, – men indsigten i ejerens relation, humør og energi har også en stor betydning. 

På almindelige hundeskoler kigger man primært på hunden og træningsmetoder, men det er desværre ikke altid nok. Derfor er der mange trænere der må opgive at hjælpe, og jeg får derfor henvist en del på den baggrund, fordi der ofte mangler en vigtig del. De mangler netop den brik som jeg selv manglede inden jeg opdagede den. Jeg udvikllede derfor Mindful-dog metoden, som gør at det bliver langt nemmere at træne, skabe ro, og forstå sin hund ud fra et holistisk synspunkt. Hvor man ikke kun kigger på hunden eller træningsmetoder og traditionel lydighed.

Så tænk hvis du som træner blot  kan springe direkte til hvad der virker?

Ved at deltage på min uddannelse, vil du ikke blot få en helt ny viden og indsigt i forhold til din hund, – men du vil også kunne løse selv svære udfordringer med andres hunde

Indhold

 • Indlæring af klikker
 • Raceforskelle
 • Udviklingsfaser
 • Aktivering stimulering
 • Socialisering
 • Normal adfærd
 • Basal lydighedsøvelser
 • Teori i forhold til indlæringsmetoder
 • Opbygning at hvalpe og fortsætter hold
 • Hold træning pædagogik i teori og praksis
 • Undervisning af ejere  i teori¨
 • Børn og hunde
 • Race Kendskab
 • Indføring i mindful-dog princippet
 • Terapeutiske redskaber til ejer
 • Hundens krop og sundhed
 • Allergier/kost
 • Hvalpe træning individuelt program
 • Løsning af typiske adfærdsproblemer

Lær hvordan du får succes som hundetræner

I min karrierer har jeg gået på mange hold og kurser, og har mødt mange der aldrig rigtig får brugt deres uddannelse professionelt, men kun på sig selv og deres egen hund og måske lidt i en klub. 

Det skyldes ofte at de ikke rigtig ved, hvordan de får bygget en forretning op omkring deres nye viden. De er også ofte usikre på, om de er dygtige nok, eller hvordan de konkret skal bygge en træningsplan op. Der er derfor også lagt et modul ind om forretningsplan og hvordan du kan bygge din træning op.

Hos mig får du mine skabeloner og modeller, så du ved hvordan et trænings forlød tilrettelægges, sælges og giver en rentabel indkomst, så du hurtigt får din investering i uddannelsen tjent hjem igen. 

Hvis du ønsker det kan du også få hold igennem mig, så du er fri for alt det administrative. ,

Hvem kan deltage

Er du over ca. 23 år, – og brænder du for hunde og træning og kan du lide at undervise andre og videreformidle vigtige budskaber om hund og træning. Har du empati og forståelse for andres følelser og behov. Kan du mærke og aflæse hunde godt og næsten føle hvad de tænker og har behov for, så er du helt sikkert egnet. 

Men for at være helt sikker på om uddannelsen er noget for dig, vil jeg invitere dig til en afklarende samtale, – hvor du hører mere om uddannelsen er noget for dig. Hvis du er lidt yngre, så kan der gives dispensation, hvis man har særlige erfaringer.

Hvem er uddannelsen IKKE for

Uddannelsen henvender sig ikke til dig, der allerede har en uddannelse i klikkertræning, eller som klubtræner eller på anden vis har stor erfaring med hunde. 

Men du skal selvfølgelig ikke snydes, hvis du synes det her lyder spændende, – men her vil jeg anbefale dig, at du bliver skrevet op til overbygningen til Mindful-Dog specialist. 

For at komme på den venteliste, til den uddannelse, som starter i september 2024, kan du blot skrive til mig på SMS på 29605539, at du ønsker at komme på den venteliste. Er der mange henvendelser – går jeg i gang allerede i januar. 

21.000 kr.
21.000 kr. 27.996 kr.

NB. Betal kun hvis du er blevet optaget på uddannelsen. Det sker først efter en personlig samtale på 29605539

Du kan booke en tid via knappen her hvis det driller så skriv på sms 29605539: 

Praktisk info:
 

Sjælland søndage

Datoer 2024:

Lørdage:10. aug.+ 21. sep. + 26. okt. +  1. marts + 3 maj + 14. juni

camp 7.8.9.10.11. juli (frivilligt)

Eksamen august 16. august

Onsdage zoom support kl. 19-20

Her kan man spørge om noget til materialet, opgaver eller tekniske udfordringer.

 

Zoom møder: Torsdage 19.30-21.30 bortset fra skolernes ferie og helligdage.

 

Jylland Lørdage:

Lørdage:
17. august + 28. september + 2. nov. + 8. marts 2025 + 10. maj + 21. jun

camp 7.8.9.10.11. juli (frivilligt)

Eksamen 23. august 2025

Onsdage zoom support kl. 19-20

Her kan man spørge om noget til materialet, opgaver eller tekniske udfordringer.

 

Zoom møder: Torsdage 19.30-21.30 bortset fra skolernes ferie og helligdage.

 

Fyn søndage

25. august + 6. otober + 10. november +
16. marts + 18. maj + 29. juni
 
camp 7.8.9.10.11. juli (frivilligt)


Eksamen 31. august 

 Onsdage zoom support kl. 19-20

Her kan man spørge om noget til materialet, opgaver eller tekniske udfordringer.

 

 

Zoom møder: Torsdage 19.30-21.30

Her gennemgår jeg overordet materialet og opgaver I har fået om mandagen som I skal arbejde med fælles eller i grupper.

 

Nogle opgaver skal være rettet og afleveret om lørdagen kl. senest 10.

 

Her kan man spørge om opgaver

eller teknisk support, hvis noget driller.

Betingelser 

 

Man kan efter aftale være gæst på et af de andre hold, hvis der er en gange man ikke kan deltage Fysisk. Men man man skal som udgangspunkt følge sit hold. 

Du skal have deltaget på de Fysiske mødegange og afleveret alle opgaver til tiden for at bestå eksamen og for at få dit certifikat. 

Man kan dog mod betaling købe sig til de mistede timer, hvis man mod forventning har fravær.

Der er også mulighed for reeksamen det koster 1000 kr. 

Dem der har lyst kan deltage på mine hvalpehold som føl i løbet af året. 

Pris: Der er erly bird inden 15. marts Her kan du enten betale 21.000 kontant eller du kan betale 1600 pr. måned i 12 mdr.   

 

Normal pris 25000 kontant

ratebetaling: 2333 pr. mdr. i 12. mdr.

Kontakt mig hvis du ønsker andre rater. 

Når du har betalt har du 8 dages fortrydelses ret – herefter kan du ikke få dine penge retur, hvis du springer fra uddannelsen af den ene eller anden grund. 

ved spørgsmål ring 29605539

OBS!!!!

Tilmeld dig og betal kun efter vi har haft en indledende samtale hvor du er blevet godkendt. Efter samtalen er det først til Mølle princippet.

Skriv på sms: 29605539, hvor du skal oplyse et træffetidspunkt. 

Eller udfyld formularen nedenfor

Næste uddannelses forløb starter i marts 2025:
Der er allerede elver skrevet op til 2025 og der er kun plads til 10 på hvert hold – og pt. har jeg kun planer om at køre et hold i hver landsdel (Jylland, Fyn og sjælland) – så derfor kan det godt betale sig at blive skrevet op uforpligtende, – så du er den første der får mulighed for at købe dig en plads når jeg har sat datoerne og åbner for tilmeldingen. Hvis du vil sikre dig en plads 100 % kan du godt betale et depositum og allerede starte din ratebetaling nu. Ring og hør mere på 29605539.
 
 

 

MindfulDog metoden

Få afklaring på om Instruktør uddannelsen er noget for dig

Udfyld formularen hvis du vil ringes op og høre mere.

Få en afklarende samtale om træner uddannelsen i Mindful-Dog metoden er noget for dig. Du får afklaret følgende

Hvad har andre fået ud af træningen

Lidt om min baggrund

Grace Hidalgo Wulff

Mit navn er Grace Hidalgo professionel hundeadfærdsinstruktør og Terapeut for dyr og mennesker.

 I 1999 tog min mand og jeg til Grønland for at arbejde. Han som tandlæge og jeg som pædagog.

Grønland er hundenes land, og vi fik hurtigt anskaffet os 23 grønlandske slædehunde, som vi brugte megen tid på. Vi boede der i 3 år, og hunde blev for alvor en kæmpe del af mit liv. Det sidste år vi var der, blev jeg slædekusk for turister. Her fik jeg virkelig indsigt i hundes adfærd i flok.

Da vi kom til Danmark, havde vi slædehunden Simon med hjem. Han var hele årsagen til at jeg startede mit “hundeliv”. Han var 9 mdr. da jeg tog ham med hjem, og det første stykke tid gik godt, men omkring 1,5 år efter begyndte jeg til hundetræning med Simon, men fik nogle træningsproblemer, i forhold til indkald og gå pænt, som jeg ikke selv kunne løse. Ikke før jeg mødte en dyreterapeut, som lærte mig om moderne hundepsykologi, og jeg begyndte i min fritid at studere og træne efter disse positive metoder og mit livsprojekt blev født.

I samarbejde med dyreterapeuten startede jeg mine første træningshold og ideen om at jeg ville starte et træningscenter for familiehunde blev her grundlagt.

Min hundeadfærdsskole blev en realitet, og jeg åbnede det første professionelle trænings- og adfærdscenter for familiehunde på Sydfyn i 2005.

Dengang havde jeg også pension og plads til 14 hunde. Her fik jeg virkelig indsigt i hunde og deres leg, adfærd, kropssprog samt racekendskab. 

I dag er pensionen nedlagt og istedet har jeg privat pasning og hundehøjskolen hvor jeg har hunde i træningsophold, fordi undervisningen og adfærdshjælp er mit  primære fokus. Jeg afhjælpe mange problemer med træning og rådgivning.

Udover min store interesse for hunde og adfærd har jeg også uddannelse som stressterapeut, mindfulnessinstruktør, massør, livsmentor, coach og pædagog. – det har ført mig videre og givet en ekstra dimension i min træning. Jeg opdagede at selvom folk brugte de rigtige positive indlæringsmetoder, så var det ikke altid nok. Der var et lag i hundetræningen man generelt har overset. Arbejdet med ejerens humør, energi og sindstilstand. Jeg udviklede derfor Mindful-Dog metoden, fordi hundetræning ikke kun handler om hunden. Pludselig kunne jeg hjælpe hvor ingen andre kunne, og jeg har fået mange henvisninger fra andre trænere og dyrlæger fra flere steder i landet. 

Fordi jeg er helhedsorienteret på hele det sammenspil der er mellem hund og ejer og derimellem, så oplevede jeg at folk pludselig fik løst selv meget svære adfærdsudfordringer, som den almindelige træning ikke kan give. For i traditionel træning har man primært fokus på hunden og hvordan man kan ændre dens adfærd. 

 Der er et kæmpe overset lag, som jeg har fundet en metode til at knække koden på. Mindful-Dog metoden har en forståelse for begge parter. Min mission og passion er derfor at hjælpe både hund og ejer med at få et godt liv, ud fra glæde, overskud og balance i krop, sind og sjæl. 

 

Få afklaring på om Instruktør uddannelsen er noget for dig

Udfyld formularen hvis du vil ringes op og høre mere.

Ring nu