Få styr på unoderne – oktober

Hjertelig hundetræning

Hundemålgruppe

 • Dette hold er for alle racer, over 5 måneder, der primært har svært ved at forholde sig roligt på gå turen. Enten fordi den trækker, gør, eller springer frem mod andre hunde og mennesker. Eller fordi du overhovedet ikke kan få kontakt fordi den trækker og snuser.

Hvad vil jeg lære?

 • Det særlige ved dette hold er, at alle deltagere har en udfordring på gåturen. Vi træner derfor intensivt på at lære hundene at gå pænt og roligt, når der er andre hunde og mennesker i området. Men under kontrollerede forhold, hvor vi individuelt bygger træningen op trin for trin.

vores tidligere kursister plejer at sige, at det har givet dem en langt større forståelse for deres hund og dens signaler. De siger at de føler sig mere sikre og trygge i, at det de gør er rigtigt. Mange føler også at de endelig har noget helt konkret de kan arbejde med som deres hund forstår. Det typiske vi hører er:  “wow det her har den aldrig kunne før”.

Hvad er hjertelig hundetræning?

Dette kursus er meget mere end almindelig hundetræning. Vi kigger på alt det der sker midt imellem træningen og dagligdagen. Vi lytter til dig og hunden ud fra hjertet og ser på  jeres relation og hvem I er som individer. Hos os er hunden ikke bare en hund, men et individ med, følelser og behov, der skal ses for at skabe en hund i balance.

Et kursus du ikke finder andre steder, og hvor vi ser på alle lag i de udfordringer din hund har. Vi kigger på og løser de steder, hvor dit humør eller din kommunikation med din hund påvirker dens adfærd uhensigtsmæssigt, og hvor hunden påvirker dig.

På en sjov, og spændende måde, lærer du at forstå, hvorfor din hund gør som den gør. Men bedst af alt arbejder vi også med dig og din hund i praksis både i fælles forum, men også individuelt. Vi underviser dig i effektive øvelser, så du lærer hvordan du kan ændre uønsket adfærd, – så din hund bliver den familiehund du drømmer om. 

Hvem kan komme på holdet?

Holdet er for dig der: 

Kurset er med hund bortset fra første gang til intro aften.

● Mærker uroen i dig eller din hund eks. hjemme, på træningsbanen, til konkurrence, til udstilling, på de daglige gåture, når der kommer gæster eller noget helt andet. 

● Både du og din hund kan stresse hinanden – , og du bliver usikker på, hvad du skal gøre.

● Du føler ikke din hund respekterer dine grænser. 

● Din hund er hele tiden opmærksom på alt andet end dig 

● Din hund lystrer kun når den selv vil 

● Når den først har fået øje på noget eks. Cykel, biler, anden hund, mennesker, fugle mm. Så er den uden for pædagogisk rækkevide 

● Du kan ikke få din hund til at falde til ro hjemme eller ude 

● Din hund trækker eller bider voldsomt i snoren på gåturen 

● Kommer ikke når du kalder 

● Den gør eller er overglad og har kun lidt selvkontrol 

Eller noget helt andet. 

På denne workshop får du positive træningsmetoder og værktøjer til at indlære din hund, trin for tin, det du ønsker den skal kunne, når I er ude og hjemme.

Du lærer: 

 • Hundesprog og en klar kommunikationsform, som din hund forstår.
 • Du lærer en helt ny tilgang til din hund, og hvordan du via spejleteknikken og effektive træningsværktøjer kan ændre uro, stress og dårlige vaner hos dig og hunden. 
 • Hundevenlig træning, helt uden at skælde ud og hård straf.
 

De metoder vi bruger er både hundevenlige, effektive og virker hurtigt, sammenlignet med hvad du ellers kan opnå på almindelige træningshold. 

Din hund spejler dig

Eftersom hunde og mennesker ikke kun deler hus, rutiner, men også emotioner og adfærdsmønstre, så påvirker hund og ejers humør hinanden. 

Det vil sige din hund oplever ikke dig igennem dens forstand, – men den lærer og oplever igennem dens sanser, hvor den mærker dig, og aflæser dit humør og kropssprog.

Præcis som et barn gør, – så du kan ikke skjule dig og lade som om, du er i bedre humør, eller har mere overskud end du har.

Derfor kræver det at vi er klare i vores sind og signaler, for ellers bliver din hund usikker, da den ikke som sådan forstår dine ord. Den aflæser dig på en helt anden måde end du er klar over.

Derfor er det også vigtigt at betragte dit eget humør og stemning, i din relation til din hund. Er du selv stresset, utilfreds, nervøs, utålmodig, uklar osv. – så vil det ofte påvirke din hunds adfærd, og du vil se det i den.

Alle hunde kan deltage – også dem der gør, hiver i snoren, ikke kan lide andre. Det kan de fordi vi træner på en helt anden måde, end hvad du kender fra andre træningshold

Derfor er et krav dog også at din hund, indimellem i løbet af dagen, skal kunne være enten i bilen eller alene i haven. For noget af undervisningen og øvelserne vil, være uden hund.

Kan din hund ikke værre alene, kan det løses ved at du har en hjælper med.

Om underviserne

Cornelia er terapeut og uddannet kraniosekral terapeut for og har igennem de sidste 20 år arbejdet med coaching og personlig udvikling, samt naturmedicin for dyr og mennesker.

Grace er uddannet hundeadfærdsinstruktør og har haft sit eget hundetræningscenter siden 2005 og har hjulpet over 4000 hundeejere med træning og adfærdproblemer. Derudover er hun også uddannet pædagog, mindfulness instruktør, EFT stress terapeut, og Life coach.

Hvad kan du forvente efter endt kursus

vores tidligere kursister er meget forbavset og glade for, hvor hurtigt de har kunne se forandringer.

Det kræver selvfølgelig at man træner mellem gangene, for at det virker, men vi kan give dig alle redskaberne, du skal bruge til at skabe de forandringer du ønsker. Men al træning tager tid, og alle hunde og ejere er forskellige. 

 Men vores kursister siger ofte at sammenlignet med mange andre hold og træningssteder, de før har været på, uden effekt, så har de lært så meget mere på denne workshop. En del får rent faktisk løst hele deres udfordring hen over perioden, de går på holdet. 

Det kræver naturligvis tid og træning. Min 15 min. 3x om dagen også efter endt træning. Hvis man ikke har overskud til det og gør det, så er det blot spild af penge og tid, hvis du kun øver her.

Derfor er holdet ikke for alle, – det er ikke i sig selv et quick fix. Det er en ny måde at tænke på og kræver en omstillingsperiode, med gentagende træning, hver dag. 

Laver du til gengæld dine “lektier” kan du se gode resultater inden for 3-6 mdr.  alt efter hvor gammel din hund  er.  Du vil også helt sikkert få et bedre samarbejde med din hund og forståelse for, hvordan du bygger din træning op. 

4.999 kr.
Næste workshop 
I alt 23 timer + individuel session intro fredag og kursus 2 lørdage

 

Praktisk info

Fredag d30. september intro (uden hund)

kl. 18.00-21

__________________________________

Lørdag d. 1. oktober( med hund) kl. 10-16

Søren Lolks vej 5 (Tåsinge)

__________________________________

Torsdag d. 13. oktober med hund

 kl. 17-19 på træningsbanen 

Søren Lolks vej 5 (Tåsinge)

_________________________________

Torsdag d. 27. oktober med hund

kl. 17-19 På træningsbanen 

Søren Lolks vej 5 (Tåsinge)

_________________________________

Lørdag d. 12. november med hund heldag

kl. 10-16. Søren Lolks vej 5 (Tåsinge)

_________________________________

1. Zoom møder 2 timer efter aftale

2. Zoom møde 2 timer efter aftale 

Imellem gangene får du efter behov:
1 individuel session hos Grace
1 individuel session hos Cornelia

Zoom mødet og træningsgangen imellem lørdagene, kan ændres hvis holdet ønsker det.

Du får også små træningsvideoer, hvor vi viser nogle af de øvelser vi træner på holdet, så du altid kan gå ind og gense øvelserne, hvis du bliver i tvivl.

NB.
Hvis din betaling ikke går igennem, betyder det ikke nødvendigvis, at der ikke er flere pladser, – det kan være en teknisk fejl – så udfyld formularen længere nede eller skriv sms på 29605539 

Betingelser

Træningsbetingelser:

 • Din hund skal være over  5 mdr. 
 • Vaccineret og forsikret
 • Din hund må IKKE være aggressiv og vise tegn på at ville bide mennesker. (Her anbefaler jeg individuelt forløb).
 • Din hund må ikke være høj løbsk (ca.10. – 15 dagen i løbetiden
 • Den skal være rask 
 • Du skal være indforstået med at træne mellem gangene
 • Du skal være indforstået med at der bruges positive metoder – derfor ingen råben eller skæld ud.

 

Al træning og ophold til træning er på eget ansvar. 

Når du har tilmeldt gives pengene ikke retur,  men kan byttes til enetime eller andet hold.

Du får også mulighed for, hvis du misser en undervisningsgang, at få en individuel gennemgang i løbet af de uger holdet strækker sig over. Eller at deltage som gæst på et tilsvarende hold.

Har du yderligere spørgsmål inden du tilmelder dig, så er du altid velkommen til at ringe på 29605539. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få en glad og lydig familiehund.

Course Curriculum

Ring nu